Gelinis Akumuliatorius Optima Yellow 55 Ah

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gelinis Akumuliatorius Optima Yellow 55 Ah

98 €
ID: 7356098
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 117

Skelbimo aprašas

Geros bukles, mažai naudoti akumuliatoriai Optima Yellow Top AGM 55Ah, 765A CCA, patvarus, gilaus iškrovimo nebijantįs akumuliatoriai.
AGM (Absorbent Glass Mat) technologija. Yellow Top (geltonas viršus) - maitinimo ir starteriniai, labiausiai tinka automobiliams su galingais varikliais ir gausia įranga (specifikacijos ir aprašymas nuotraukose)
Apie Optima akumus ner ko čia daug kalbeti, dauguma žino kad je yra patvarus ir "neužmušami", todel ir ju kaina nemaža, nauji virš 200 eu., per išpardavimus galima "sumedžioti" ir už 180 eu. Aš parduodu už 98eu, tarnaus dar ilgai (garantija 3men).
Kaina -98eu.
Palanga, Klaipeda, Kretinga galiu "privežti" nemokamai.
tel. 860696649.
Siuntimas LT paštu, +6eu.
LT pašto išperkamoji siunta (kai pinigus sumoki atsiimant siunta) dar +1,5eu.

Iš prekes aprašymo:
Savo ilgaamžiškumu OPTIMA lenkia kitus akumuliatorius mažiausiai du kartus. Mikroporiniai separatoriai užtikrina akumuliatoriaus ilgaamžiškumą, neleisdami aktyviajai medžiagai išbyrėti iš plokštelės. Tokį akumuliatorių saugu eksploatuoti gyvenamose patalpose, laivų kajutėse, kempingo nameliuose. OPTIMA įkraunamas 3,5 karto greičiau už kitus akumuliatorius. Pilnai įkrauti įprastinį akumuliatorių prireiks apie 20 val., kai OPTIMAI pakaks 5,5 val. Po automobilio užvedimo geriausiems įprastiniams akumuliatoriams reikia 15 min. variklio darbo, kad atgauti atiduotą energiją. OPTIMA šiuo atveju atsistatys po 4 minučių.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai