Gelinio lako topas be lipnumo ypač blizgus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gelinio lako topas be lipnumo ypač blizgus

9,9 €
ID: 8042830
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Skelbimo aprašas

KULA NAILS SHOW OFF ypač blizgus, lipnumo nepaliekantis viršutinis gelinio lako sluoksnis, 7g

Profesionalios, manikiūro meistrės sukurta produktų linija, skirta ieškantiems aukščiausios kokybės priemonių. Unikalus pakuotės dizainas, puikiai atrinkti produktų ingredientai, išskirtinė šepetėlio forma (suapvalintais kraštais) užtikrins patogų ir veiksmingą priemonių naudojimą. Tai novatoriški produktai, kuriuos turėtų išbandyti kiekvienas meistras.

Vidutinio tirštumo, ypač blizgus viršutinis gelinio lako sluoksnis suteikia ilgalaikį blizgesį, išgauna tobulą spalvos gylį. Dėl unikalios savo formulės, kurioje gausu spalvų nekeičiančių ingredientų, puikiai tinka įvairių tipų dekorui. Apsaugo nago plokštelę nuo mechaninių aplinkos pažeidimų bei nepalieka lipnaus sluoksnio.

Savybės:

vidutinio tirštumo
ypač blizgus
išgauna tobulą spalvos gylį
ilgalaikis blizgesys
nekeičia gelinio lako spalvos
nepalieka lipnaus sluoksnio
apsaugo nago plokštelę nuo mechaninių pažeidimų
ypač patogu naudoti
išskirtinio dizaino šepetėlis suapvalintais kraštais

Kietėjimo laikas:

30-60s ( ilgesnis džiovinimo laikas padidina blizgesį, džiovinimo laikas priklauso nuo lempos galingumo).

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomąsias rankas, įvairių rūšių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų fizinėje parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai