Gelinio lako rekonstrukcinė bazė nagams

Gelinio lako rekonstrukcinė bazė nagams

7,4 €
ID: 8042903
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16
Gelinio lako rekonstrukcinė bazė nagams

Skelbimo aprašas

KULA STRUCTURE BASE rekonstrukcinė bazė, 7g

Profesionalios, manikiūro meistrės sukurta produktų linija, skirta ieškantiems aukščiausios kokybės priemonių. Unikalus pakuotės dizainas, puikiai atrinkti produktų ingredientai, išskirtinė šepetėlio forma (suapvalintais kraštais) užtikrins patogų ir veiksmingą priemonių naudojimą. Tai novatoriški produktai, kuriuos turėtų išbandyti kiekvienas meistras.

Ši išskirtinė bazė turi minkšto, statybinio gelio savybių bei tiršto gelinio lako konsistenciją, todėl idealiai tinka nagų rekonstrukcijai, priauginimui ir stiprinimui, taip pat nago plokštelės trūkumams atkurti. Su ja Jūs galėsite atkurti taisyklingą nago struktūrą, sutvarkyti nulūžusius nagus ir sustiprinti jų kraštus. Bazė puikiai sukimba su natūralia nago plokštelė dėl savo lipnaus dispersinio sluoksnio ir didelio elastingumo, be to ji taip pat yra atspari įtrūkimams. Jūsų manikiūras išliks gražus ir patvarus iki 3 savaičių ar daugiau, be to, pagrindas sukuria puikų pagrindą nago regeneracijai ir augimui, kruopščiai dengia nagą, apsaugodamas nuo mechaninių pažeidimų, todėl idealiai tinka silpniems ir pažeistiems nagams.

TIRŠTA
ELASTINGA, TVIRTA
turi minkšto, statybinio gelio savybių
yra tiršto gelinio lako konsistencijos
skirta nago plokštelės trūkumams atkurti
tinka nagų rekonstrukcijai, priauginimui ir stiprinimui
padės sutvarkyti nulūžusius nagus ir sustiprinti jų kraštus
skirta problematiškiems nagams
neskilinėja ir neatšoka nuo nago plokštelės
maksimaliai ilgai išliekanti
apsaugo nuo mechaninių pažeidimų
ypač patogu naudoti
išskirtinio dizaino šepetėlis suapvalintais kraštais
tinka pradedantiesiems ir pažengusiems meistrams
kiekis 7g

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Vardas
www.viskasnagams.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai