Gaminame išskirtinės kokybės pirties krosnis-židinius.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gaminame išskirtinės kokybės pirties krosnis-židinius.

Sutartinė
ID: 5631002
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 930

Skelbimo aprašas

Pirties krosnies-židinio konstrukcija gaminama iš mažai legiroto 12 mm storio besiūlio tempto vamzdžio.
Musų pirties krosnies-židinio techniniai privalumai:
-Visos pirties krosnys-židiniai turi židiniu dureles pagamintas iš čekiško profilio, įstiklintos vokiška skaidriąja keramika atlaikančia iki 1200 laipsnių temperatūrą ir šamotiniu pakuru.
-Trijų pakopų ugnies sulaikimo sistema : tai proporcinis deguonies padavimas į degimo kamera per reguliuojama pelenine, ugnies skaidytuvo sistema nukreipiančia ugnį sienelių link ir viršutine krosnies dali ir papildoma spiruoklinė sklende. Dar musų krosnys –židiniai skiriasi nuo kitu krosnių tuom, kad neturi atviro įkaitusio plieno, nes yra pilnai uždengta akmenimis nuo 180 iki 260 kg akmenų priklausomai nuo krosnies galingumo tai garine įkaitinama įkaitusiais akmenimis o ne įkaitusiu plienu. Dar vienas privalumas- didelis įkaitusiu akmenų kiekis išlaiko ilgai garines temperatūra net baigus kūrenti krosnį. Todėl siūlom nesudėtinga sistema panaudoti garine kaip židinio kupolą kitom patalpom pvz. priepirčiui šildyti.
Gaminame iki 18 kb.m.,25kb.m.,40kb.m. garinėms ir trijų didžiu durelių langais 330x280, 500x320, 600x420, dydžiai ne skaitant kalviškos apdailos ir apatines pelenines dalies bei oro iejimo angos.
Nuotraukos 1-5: kainos nuo 580 Eurų.
Taip pat gaminame išskirtines krosnis-židinius su pakeliamoms židinio durelem (giljotina).
Taip pat gaminame pirties krosnelės, skirtos nedidelėj šeimyninio naudojimo pirtelei, pagaminta iš 5 mm ir 6 mm storio plieno, šamotinių pakurų bei karšto vandens paruošimo šilumokaičių. Greitai įkaistanti, palaiko gera oro cirkuliaciją. Skirta pirtelėms nuo 15 kb.m. iki 25 kb.m.
Kainos: 6 nuotrauka 350 Eurų; 8-10 nuotrauka 460 Eurų.
Daugiau info telefonu 869920538,865069286. Pamatyti krosnių pristatimą, galima Youtube surinkus raktinis žodžius karaliaus pirtis arba rusiškai sauna kotly.
www.karaliauspirtis.lt
Įsigyk viena karta tikra, vertinga gamini!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai