Galimybė papildomai užsidirbti

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Galimybė papildomai užsidirbti

1 €
ID: 6884984
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 126

Skelbimo aprašas

Kadangi darbas atliekamas namuose, Jūsų gyvenamoji vieta ir amžius nėra svarbu. Šiam darbui atlikti Jums reikia kompiuterio, interneto ryšio, veikiančio el. pašto adreso bei turėti bent minimalius kompiuterinio raštingumo įgūdžius.

Pagal nurodymus reikia talpinti reklaminę informaciją į internetą, rinkti tekstus, redaguoti, atnaujinti, atsakyti į el. laiškus. Prieš pradedant darbą praeisite mokymus, kurie yra mokami. Atsiunčiame Jums el. Mokomąjį vadovėlį, kurio vienkartinis mokestis 5 €. Jeigu išstudijavus mokomąją medžiagą kiltų neaiškumų, visada galite kreiptis į mus. Mokestis už mokymus atsipirks jau pirmąjį darbo vakarą.Tai yra individuali veikla,įprastai per savaitę praleidžiant 6-8 valandas,yra užsidirbama 200-350 eurų į mėnesį,tai puikus papildomas darbas,prie jūsų pagrindinės veiklos,bei mokomasis vadovėlis,yra pagrindinis jūsų darbo įrankis.

Smulkesnė informacija:

Visa tiksli instrukcija kur ir kokius reklaminius tekstus talpinti, su visomis nuorodomis, kaip pradėti darbą yra mokomojoje medžiagoje. Tekstus reikia koreguoti ir talpinti į nemokamas svetaines, atsakyti į el. laiškus. Sistema gerai išdirbta Lietuvoje ir užsienyje. Darbas patogus tuo, kad iškarto galėsite pradėti dirbti namuose, jums patogiu metu.

Turėdami el. Vadovėlį užsitikrinsite pastovias pajamas. Svarbiausia tinkamai panaudoti gautą informaciją esančią mokomojoje medžiagoje.
Dėl Mokomojo vadovėlio kreipkitės.
[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai