Freza nagams 35w

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Freza nagams 35w

54,9 €
ID: 8038359
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Skelbimo aprašas

35W freza nagams ACTIVE POWER JD500, BALTA

Tai prietaisas skirtas manikiūro ir pedikiūro procedūroms atlikti. Su šiuo įrankiu ne tik palengvinsite manikiūro ar pedikiūro procesą, bet ir lengviau sutvarkysite sunkiau prieinamas nago vietas, o keičiant skirtingus antgalius galėsite atlikti skirtingas nagų šlifavimo ir apdirbimo funkcijas. Frezos rankenėlė turi TWIST-LOCK funkciją su kuria lengvai pakeisite antgalį vienu judesiu. Taip pat frezą galėsite valdyti su kojiniu pedalu (ši funkcija veikia dirbant su didžiausiomis apsukomis). Freza skirta ne tik pradedančiajam meistrui darbui grožio salonuose, bet ir namų naudojimui.

Techniniai duomenys:

35W galia
įtampa: 220-230 V / 50-60 Hz
apsukos nuo 0–30000 aps./min.
tinkamų antgalių skersmuo 2,32 arba 2,35
rankena su TWIST-LOCK funkcija
ergonomiškas dizainas
krypties kontrolės reguliatorius
greičio kontrolės reguliatorius
pridedamas frezos antgalių komplektas NEMOKAMAI

Komplektaciją sudaro: 1 x freza, 1 x frezos rankena, 1 x pedalas, 1 x frezos antgalių komplektas (rinkinys parenkamas atsitiktiniu būdu).

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomąsias rankas, įvairių rūšių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų fizinėje parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai