FRAKTALINIS PIEŠIMAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

FRAKTALINIS PIEŠIMAS

55 €
ID: 7134510
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15

Skelbimo aprašas

2-jų dalių kursas Vilniuje.

Fraktalinis piešimo metodas yra būdas, padedantis žmogui gyventi kūrybiškai. Jis neturi tikslo sukurti meninius šedevrus, nors praktikuojantys šį metodą sukuria tikrai įspūdingus darbus. Piešiant fraktalus, kūrybiškumas gali pradėti reikštis labai įvairiose gyvenimo srityse: santykiai, sveikata, dvasinis lygmuo, profesinė veikla, materialinė gerovė ir pan. Kiekvienas atranda tai, kas padeda skleistis saviraiškai ir savirealizacijai. Tai, kas padeda lengviau tvarkytis su iškilusiais gyvenimiškais klausimais. Tai, kas tiesiog padeda jaustis laimingu!

Kviečiame ateiti ir pajusti kūrybinio proceso teikiamą malonumą bei naudą!
Kaip matyti, jausti, priimti save, kitus, aplinką? Kaip į gyvenimą prisikviesti norimus įvykius ir situacijas? Kaip atskleisti savo kūrybinį potencialą? Kaip išmokti kurti harmoningus santykius? Kaip pritraukti materialines gėrybes į savo gyvenimą? Kaip būti sveiku, laimingu, harmoningu?

Temos:
2019 04 27 10.00 – 17.00
I. Testinio piešinio atlikimo taisyklės.
II. Spalvų ir atspalvių reikšmės bei jų įtaka emocinei ir fizinei sveikatai. Testinio piešinio šifravimo raktas.

2019 05 04 10.00 - 17.00
III. Kaip piešti korekcinius piešinius ir jų pagalba keisti gyvenimiškas situacijas. Kaip fraktalų pagalba harmonizuoti santykius. Kaip fraktalų pagalba įgyti norimas savybes.
IV. Kaip piešti norų realizavimo fraktalą bei kaip vykdyti kompensacijos mechanizmą. Pinigų energijos spalva ir jos panaudojimas fraktaluose.

Seminarą veda Laima Barbora Pauliukėnė - vienuolikti metai piešia ir moko piešti fraktalus, yra sertifikuota Fraktalinio piešimo mokytoja, neurografikos piešimo metodo specialistė, baigė Geštalto organizacijose mokymus, bazines geštalto studijas.

Kurso kaina: 55 EUR
Registracija: 869826969, [email protected]
Vieta: Kalvarijų 39, Vilnius (UAB JUGUM patalpose)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai