Fontanų įranga ir fontanų įrengimas, fontanų priežiūra ir fontanų aptarnavimas.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Fontanų įranga ir fontanų įrengimas, fontanų priežiūra ir fontanų aptarnavimas.

Sutartinė
ID: 5958906
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 55

Skelbimo aprašas

Fontanų įranga ir fontanų įrengimas, fontanų priežiūra ir fontanų aptarnavimas.

UAB „Tvarkdarys“ ne pirmus metus Lietuvoje ir už jos ribų veikianti vidaus ir lauko baseinų, sūkurinių vonių, dirbtinių tvenkinių bei fontanų įrengimu užsiimanti sertifikuota įmonė. Naudojame tik ypač kokybiškas medžiagas bei įranga iš Europos sąjungos šalių: Vokietijos, Italijos, Ispanijos atitinkančia visus ES ir Lietuvoje kokybės keliamus reikalavimus.
Turime didelę patirtį dirbant su visuomeniniais baseinais, komerciniais SPA centrais bei privačiais objektais visoje Lietuvoje ir už jos ribų. Mūsų įmonės specialistai parinks baseino įrangą, pasiūlys ir sumontuos įvairią baseino įrangą (cirkuliacinę, filtracinę, dezinfekcinę, oro ir vandens masažinę, medicininę/reabilitacinę įrangą ir kitą). Atliekame baseino paleidimo darbus, montuojame vamzdynus, klojame hidroizoliacinę PVC baseino bei dirbtiniu tvenkinių dangą . Teikiame garantinio bei po garantinio aptarnavimo, periodine įrangos bei baseinų priežiūros paslaugas. Apmokome bei konsultuojame susijusiais klausimais.

Taip pat prekiaujame baseinų priežiūrai reikalingomis priemonėmis, cheminiais reagentais (chloras, pH minus, flokuliantas, algicidas ir t.t.).


Bendradarbiaujame su profesionaliais architektais bei statybinėmis organizacijomis. Esame nuolat tobulėjanti įmonė, naudojanti šių dienų naujausias technologijas, kad mūsų klientai galėtu maksimaliai mėgautis vandens pramogų teikiamais malonumais.
Kokybė – mūsų prioritetas.



UAB "TVARKDARYS" L.Asanavičiūtės g. 15, Vilnius Tel.: +3705 2168262 Faksas: +3705 2169957 Mob. tel.: +3706 1606586 E.paštas: [email protected] Svetainės adresai: www.poolpro.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai