FESTOOL OBLIUS EHL 65 EQ-PLUS.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

FESTOOL OBLIUS EHL 65 EQ-PLUS.

371,47 €
ID: 7266736
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 31

Skelbimo aprašas

Tiekimo komplektacija
lygiagreti atrama
šešiakampis raktas SW 2
SYSTAINERYJE SYS 2 T-LOC
Funkcijos
Lengvas ir ergonomiškas.
Tik 2,4 kg svorio ir kompaktiškos konstrukcijos elektrinis oblius EHL 65 yra ne tik savo klasėje lengviausias ir žemiausias vienarankis oblius, bet ir našiausias. 4 mm obliavimo gylį ir 23 mm įlaido pjovimo gylį, taip pat puikius paviršių apdirbimo rezultatus užtikrina originalus ištisinio pjovimo spiralinis peilis. Su minkšta rankenos danga ir obliavimo gylio nustatymu, valdymu vienu mygtuku ir paėmimui skirtomis briaunomis ant korpuso – kad butų galima tvirčiau laikyti. Todėl šį oblių be vargo galima stumdyti ir horizontaliai, ir vertikaliai, viena ranka ar abiem, kairiąja arba dešiniąja ranka. Trumpai tariant, ergonomiškas. Greitas. Preciziškas. Vienarankis oblius profesionalams.

Nedidelio aukščio ir vos 2,4 kg svorio, su išformuota minkšta rankena, pasižyminčia labai geru sukibimu, su obliavimo gylio reguliatoriumi
Spiralinis peilis užtikrina tylesnį veikimą
Maksimalus obliavimo gylis 4 mm, įlaido gylis 23 mm – daugiau greičio ir funkcionalumo
Sklandus pjovimo gylio nustatymas ir spiralinis peilis garantuoja puikią paviršiaus kokybę
Siurbimo žarna gali būti prijungiama iš dešinės arba iš kairės
Greitas peilio keitimas su automatiniu nustatymų reguliavimu užtikrina nepertraukiamą darbo procesą
Išskirtinės savybės
Greičiau ir geriau
Pastebimai lygesnis obliuotas paviršius, be paviršinių bangelių – tai užtikrina skersai įdėtas ištisinio pjovimo spiralinis peilis.

Patogu ir saugu
Tobulai subalansuotas tik 2,4 kg darbinis svoris ir su juo susijęs svorio sumažinimas iki 30 %.

Pranašumas naudojant sistemoje
Su suderinama „plug it“ jungtimi – tiesiog perjungiamas ir naudojamas su daugeliu kitų Festool sisteminių įrankių.

Apie produktą
EHL 65 EQ-Plus
Originalūs rezultatai
EHL 65 ištisinis pjovimas užtikrina ypač gerą obliavimo rezultatą. Be paviršiaus bangelių, be papildomo darbo. Tai įmanoma dėl spiralinio peilio, kuris yra įdėtas įstrižai ir kuris obliuoja medieną, tausodamas ir medžiagą, ir įrankį.

Tobulas valdymas
65 mm obliavimo plotis leidžia universaliai naudoti kaip montažinį oblių. Dėl vos 2,4 kg svorio ypač patogus: nedidelis aukštis, minkšta rankenos danga ir nustatomas obliavimo gylis, papildomos paėmimui skirtos briaunos – kad laikyti būtų dar patogiau. Kita įtikinanti smulkmena: komfortiškas įjungimo mygtuko valdymas.

Greitas peilio keitimas
Dėka keičiamo peilio automatinio reguliavimo nebereikia gaišti laiko nustatant sukimosi trajektoriją. Praktiška: įrankis peilio keitimui yra tiesiog mašinoje.

Tyliau ir negali būti
EHL 65 veikia kur kas tyliau už kitus oblius. Taip tyliai, kad net apkrautas jis veikia tyliau, negu kita mašina tuščiojoje eigoje. Tikrai rimtas indėlis į darbų saugą. Tai yra ir specialios spiralinio peilio formos nuopelnas.

Plataus pritaikymo
23 mm įlaido gylis išplečia naudojimo galimybes.

Nesudėtingas pjūvio gylio nustatymas
Sklandžiai reguliuojamas obliavimo gylis – tai praktiška ir vertinga savybė. Gylį galima tiksliai nustatyti sukamąja rankenėle ir, prireikus, keisti darbo metu – taip, kaip reikalauja užduotis.

Mobili dulkių nusiurbimo sistema
Siurbimo žarną galima prijungti pagal poreikį – kairėje arba dešinėje pusėje. Taip bet kokioje situacijoje galima dirbti su nusiurbimu.

Tikslus pjaustymas apvalinant kampus
Nenuslysta ir nenukrypsta: obliuojant lentų ir sijų nuožulnas, dėl obliaus pade esančio 90° V-formos griovelio elektrinis oblius HL 65 slysta lyg ant bėgių.

Greitam prietaiso keitimui
„Plug it“ sistema leidžia greitai pakeisti įrankį – tiesiog prie kabelio, o ne prie elektros lizdo ar siurblio: vienas kabelis visiems prietaisams. Netgi kabeliui trūkus, jį greitai pakeisti nebėra jokia problema.

Saugo ruošinį ir peilį
Spyruokliuojanti atraminė kojelė laiko peilį toliau nuo paviršiaus. Uždedant, net ir ant siaurų briaunų, ji automatiškai atsilenkia.

Naudojimas
Pagrindinės pritaikymo sritys
Pritaikymo darbai
Montavimo darbai
Konstrukcinių elementų, grindjuosčių, dekoratyvinių lentų, durų obliavimas
Darbams viena ranka
Techniniai duomenys
Techniniai duomenys
Energijos suvartojimas 720 W
Obliaus veleno sukimosi greitis 15600,00 min⁻¹
Obliavimo plotis 65,00 mm
Nuimamos drožlės storis 0 - 4 mm
Maks. įlaido gylis 23,00 mm
Siurbimo žarnos jungties skersmuo 27 mm
Svoris 2,40 kg

https://www.ftool.lt/lt/obliavimas/festool-oblius-ehl-65-eq-plus-3678.html?adtoken=6e14e2cba09f9bcf26933e060496ca2d&ad=9jnz0j7ssb8es1fh&id_employee=2

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai