FESTOOL AKUMULIATORINIS RANKINIS DISKINIS PJŪKLAS HKC 55 LI EB-BASIC

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

FESTOOL AKUMULIATORINIS RANKINIS DISKINIS PJŪKLAS HKC 55 LI EB-BASIC

455,73 €
ID: 6168355
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 25

Skelbimo aprašas

Galinga 18 V ličio jonų baterija ir prijungiamos skersinio pjovimo liniuotės suteikia mobilumo ir laisvės. Neturintis šepetėlių EC-TEC variklis kartu su ličio jonų baterija užtikrina maksimalų pjovimo našumą. Naudojant kartu su skersinio pjovimo liniuote užtikrinami greiti ir tikslūs pjūviai. Saugų ir patogų naudojimą užtikrina pjovimo gylio nustatymo prietaisas su įleidžiamojo pjovimo funkcija, švytuojančio gaubto nuotolinis valdymas ir kreipiantysis pleištas. Kampinių padėčių nuo 0 iki 50 ° nustatymas su centriniu fiksavimu. Tikslus pjovimas tiesiąja su kreipiančiąja liniuote.
TECHNINIAI DUOMENYS
Baterijos įtampa 18 V; LiIon baterijos talpa 5.2 Ah; Sukimo greitis (tuščioje eigoje) 4500 min-1; Kampai 0-50 °; Pjovimo gylis esant 0 °, 90 ° 0-55 mm; Pjovimo gylis 45 ° / 50 ° kampu 42 / 38 mm; Pjovimo disko skersmuo 160 mm; Dulkių siurbimo jungties skersmuo 27 / 36 mm; Svoris su baterija 4.1 kg
TIEKIMO KOMPLEKTACIJA IR ĮPAKAVIMAS
HW standartinis pjūklo diskas W18, aptarnavimo įrankis, be baterijos, be įkroviklio, SYSTAINERYJE SYS 4 T-LOC
PAGRINDINĖS PRITAIKYMO SRITYS
Išilginiai ir skersiniai pjūviai iki 55 mm storio medžiagoje. Idealiai tinka mobiliam naudojimui statybos objektuose. Grebėstų / lentų / klojinių pjovimas. Plokščių pjaustymas.
APRAŠYMAS
Akumuliatorinis rankinis diskinis pjuklas HKC 55 su skersinio pjovimo liniuote – tai įrankis, kuris suteikia daugiau mobilumo statybose. Su juo pjausite taip pat greitai, tiksliai ir švariai, kaip ir su elektriniu įrankiu. Puikų našumą užtikrina didelės talpos 5,2 Ah baterija ir efektyvus EC-TEC variklis su 4500 sūkių per minutę. Skersinio pjovimo liniuotė su atramomis garantuoja maksimalų tikslumą pjaunant tiesiai ir kampu. Efektyviau dirbti padeda subalansuotas įrankio svoris, paprastas gaubto valdymas, išmani kampo ir gylio nustatymo sistema.

http://www.festoolirankiai.lt/visos-festool-prekes/festool-akumuliatorinis-rankinis-diskinis-pjuklas-hkc-55-li-eb-basic-1987.html

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai