FEG blakstienu ir antakiu serumai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

FEG blakstienu ir antakiu serumai

17,09 €
ID: 5737842
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 33

Skelbimo aprašas

Siuntimas i visus Lietuvos miestus!
https://www.facebook.com/FegSerumai

Blakstienų serumas FEG Eyelash Enhancer arba antakių serumas FEG Eyebrow Enhancer – tai tikras atradimas blakstienų augimo skatinimo ir antakių stiprinimo srityje. Produktas yra visiškai natūralus ir užtikrina įspūdingus efektus: blakstienos yra maitinamos, ilginamos, tankinamos, antakiai yra tankinami ir stiprinami. Pirmuosius rezultatus pastebėsite jau pirmosiomis reguliaraus serumo naudojimo savaičių!

Antakių serumas (FEG Eyebrow Enhancer)
slenka antakiai arba tik pradėjo slinkti? – norime Jums pasiūlyti 100 % natūralią antakių augimą skatinančią priemonę, kuri padės susigrąžinti natūralius Jūsų antakius ir sustabdys jų slinkimą. Jums nebereikės galvoti apie nupieštus antakius. Galite turėti natūralius – savo antakius. Turėkite savo ataugusius antakius per 2 mėn.

Blakstienų serumas (FEG Eyelash Enhancer):

Bespalvis ir bekvapis, 100 % natūralus augalinis preparatas. Tai visiškai saugus produktas, nesukeliantis jokių nepageidaujamų pašalinių poveikių.
Tai itin efektyvi priemonė blakstienų išvaizdai pagerinti: jau po 7 dienų matysite pirmuosius rezultatus. Blakstienos yra akimirksniu maitinamos ir stiprinamos, jos tampa ilgesnės, tankesnė ir atsparios iškritimams.
Be to, natūralūs žaliosios arbatos, agurkų Cucumis Sativus ir granatų Punica ekstraktai ramina ir maitina jautrią odą aplink akis.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai