Fabijoniškės Vilniaus m. sav. 2 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Fabijoniškės Vilniaus m. sav. 2 kambariai

109 000 €
ID: 6757534
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Statybos metai
2016
Aukštų skaičius
11
Plotas (kv.m.)
83
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Blokinis

Skelbimo aprašas

Grandas siūlo mūsų šalies gyventojams įsigyti erdvius loftus, kurie kuo puikiausiai tiktų ne vien tik individualiam gyvenimui, tačiau be viso to ir jaunoms šeimoms, kurioms galimai loftai Vilniuje būtų puikiausias kainos ir suteikiamos kokybės pasirinkimas. Be viso to, norėtume pabrėžti, kad erdvūs loftai Vilniuje yra įkurti Fabijoniškių rajone – tai vienas iš šauniausių, o be viso to ir geriausių miegamųjų rajonų, kuriame gausu prekybos centrų, bendrovių, teikiančių įvairiausias bei įmantriausias paslaugas bei pasiūlymus mikrorajono gyventojams. 
Manome, kad loftai Vilniuje – tinkamas pasirinkimas tiems žmonėms, kurie nori turėti nuosavą gyvenamą vietą, tačiau nėra linkę mokėti itin didelių sumų. Kaip ir buvome užsiminę, Grandas – pasirūpins tuo, jog jūs, ar tai jūsų šeima, būtų aprūpinta aukščiausios kokybės, naujausių metų loftu, teikiančiu ne vien tik džiaugsmą gyvenime, tačiau taip pat ir puikiausias įmanomas sąlygas už prieinamą kainą.
LOFTAS NR: 10, namas 5c
Loftas tinka ir gyvenimui, ir kūrybinei ar komercinei veiklai. 
Įsirengiant antrąjį aukštą – antresolę, kvadratinio metro kaina, net įskaičiavus įrengimo darbus ir medžiagas – tik 880,00 EUR /m2!
Į vidinį kiemą (pietų pusėn) orientuoti plastikiniai vitrininiai panoraminiai 4 m aukščio langai.
 
Bute įrengta dalinė apdaila: tinkuotos sienos, atvesti vandentiekio įvadai į vonios patalpą ir į virtuvę; įdiegta karšto vandens recirkuliacijos sistema su individualia apskaita; elektros ir silpnų srovių įvadas į patalpas; vėdinimo sistemos įvadai.
Šildymas – centrinis kolektorinis su individualia apskaitos sistema, plieniniai radiatoriai su termostatais. 
Cokoliniuose namo aukštuose kuriasi paslaugas teikiančios įmonės (grožio salonas, kirpykla, jogos studija, ginekologijos ir odontologijos klinikos, šviežios paukštienos parduotuvė, advokatų kontora; draudimo bendrovė ir kitos). Kaimynystėje yra mokyklos, darželiai, gausu prekybos ir sporto centrų. Puikus susisiekimas su miesto centru.
Gyventojams bus teikiamos namo administravimo ir priežiūros paslaugos. Įrengtos automobilių stovėjimo, vaikų žaidimo aikštelės. Aptverta, apšviesta ir apželdinta namo teritorija. Saugi kaimynystė.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai