Extra Super P Force - stipriausias papildas potencijai ir prailginimui

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Extra Super P Force - stipriausias papildas potencijai ir prailginimui

Sutartinė
ID: 7585198
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Skelbimo aprašas

EXTRA Super P-Force susideda iš 100mg Sildenafil (taip pat žinomo kaip Viaqra) ir net 100mg Dapoksetino (taipat žinomo kaip Priligy). Tai pati stipriausia dozė rinkoje norintiems atitolinti sėklos išsiveržimą ! Atitolinti galima net iki 3 val.

Dapoksetine ( Priligy) yra vaistas, gydantis ankstyvąją (greitą) vyrų ejakuliaciją. Dapoksetine yra gerai toleruojamas preparatas, kuris pagerina visas lytines funkcijas, kurios yra susijusios su ankstyva ejakuliacija. Depoksetine padeda panaikinti psichologines problemas dėl priešlaikinės ejakuliacijos, dėlto pagerėja lytinis pasitenkinimas. Šiuo metu Dapoksetine yra vienintelis patvirtintas vaistas, gydantis ankstyvąją vyrų ejakuliaciją.

Sildenafil (Viaqra) yra naudojamas gydyti vyrų erekcijos disfunkciją ir sustiprinti erekciją. Sildenafil padidinda kraujo pritekėjimą į varpą seksualinės stimuliacijos metu. Šis padidėjęs kraujo srautas suteikia tvirtą erekciją.

EXTRA Super P-Force reikia išgerti 60 minučių prieš lytinį aktą, užgeriant stikline vandens. Maksimali paros dozė – viena tabletė.

Klinikinis Sildenafil ir Dapoksetine derinys labai stipriai pagerina vyrų seksualinę sveikatą, padeda sustangrinti varpą bei prailginti lytinį aktą nuo trijų iki septynių kartų !!!

Papildą laikyti reikia žemesnėje nei 25 laipsnių temperatūroje pagal C. Laikyti toliau nuo karščio, saulės spindulių. Nelaikyti ten kur drėgna pvz. vonioje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Pristatymas visoje Lietuvoje neutralioje pakuotėje. Taip pat siuntimas į užsienį. Telefonas susisiekimui bei Viber ir Whatsapp +37063727394. El. paštas: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai