Eterinių aliejų rinkinys TRIO

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Eterinių aliejų rinkinys TRIO

Sutartinė
ID: 7598854
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16

Skelbimo aprašas

Mūsų eterinių aliejų trio sumaišo gryną sodrių augalinių ir natūralių terpenų esenciją, kad įkvėptų jausmus ir subalansuotų protą. Šiame rinkinyje yra visi trys jūsų mėgstamiausi eteriniai aliejai: energinis eterinis aliejus, imuniteto eterinis aliejus ir ramybės eterinis aliejus.

Eterinius aliejus galima tepti akupresūros vietose, tokiose kaip vidinė riešo dalis, kaklas ir smilkiniai, arba įpilti į aliejaus difuzorių, kad terapiniai aromatai pasklistų po visą kambarį.

Energijos eterinis aliejus – Bergamotas, apelsinas, raudonėlis, rozmarinas ir eukaliptas derinami su terpeno limonenu ir meistriškai suformuotu „Bibong“ vaistažolių ekstraktu.

Ramybės eterinis aliejus – ramunė, vanilė, rožė, levanda, ylang ylang ir terpeno linalolis.

Imuniteto eterinis aliejus – greipfrutas, citrinvytis, rozmarinas ir pipirmėtė, kruopščiai sukurtas „Bibong“ žolelių mišinys ir terpeno beta-kariofilenas.

Rinkinyje yra:

1 x energijos eterinis aliejus
1 x ramybės eterinis aliejus
1 x imuniteto eterinis aliejus

PRISTATYMAS: į namus DPD kurjeriu | Pristatymo trukmė: 4 -7 darbo dienos.

UŽSAKYMAS: Prekės galite užsisakyti tik oficialios kompanijos internetinėje parduotuvėje - www.lt.kannaway.com (ID 3017571).

Daugiau informacijos apie kanabinoidus, apie jų naudą ir poveikį organizmui, apie endokanabinoidų sistemą, taip pat apie idėją įkurti šeimos namų verslą galite rasti mūsų tinklalapyje WWW.CBDVERSLAS.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai