Esaote Mylab 15 Ultrasound System

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Esaote Mylab 15 Ultrasound System

450 €
ID: 7939021
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18

Skelbimo aprašas

Esaote Mylab 15 ultragarso sistema yra kompaktiška konsolinė ultragarso sistema, pasižyminti aukščiausios kokybės minkštųjų audinių skiriamąja geba. Sukurta naudojant Esaote ESA-DYN ir XView technologijas, Mylab 15 vaizdo kokybė yra tikrai išskirtinė tokio dydžio ir klasės sistemai.

„XView“ yra „Esaote“ patentuotas sprendimas, užtikrinantis puikią kontrasto skyrą. ESADYN technologija leidžia Esaote pasiūlyti Esaote Mylab 15 Ultrasound System išskirtinį didelio dinamiškumo signalo apdorojimą.

ESAOTE zondai. Keitiklis yra pirmasis elementas, kuris jungiasi su paciento kūnu: jis perduoda ultragarso spindulį ir priima atgal išsklaidytą aidą. Jo technologija yra nepaprastai svarbi norint gauti aukštą signalo ir triukšmo santykį.

ESAOTE ryšys. Unikali Esaote koncepcija leidžia gydytojams sklandžiai integruoti vaizdo tyrimų rezultatus į standartinę darbo eigą. Visos klinikinės informacijos integravimas neabejotinai pagerina darbo eigą, greitesnę diagnozę, geresnę pacientų priežiūrą, geresnes ir saugesnes diagnostikos paslaugas.

ESAOTE klinikiniai vaizdai. Išskirtiniai ultragarso klinikiniai vaizdai leidžia Esaote teikti novatoriškus klinikinius sprendimus, o plati klinikinė galerija su didelės raiškos vaizdo kokybe suteikia papildomos diagnostinės vertės.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai