Epoksidinės grindų dangos įrengimas

Epoksidinės grindų dangos įrengimas

Sutartinė
ID: 8067136
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12
Epoksidinės grindų dangos įrengimas
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Kai ateina laikas atsinaujinti grindis iškyla klausimas ką pasirinkti, ypač jei tai paviršius reikalaujantis atsparumo drėgmei bei trinčiai, o ir darbų rezultatą norisi matyti per kiek galima trumpesnį laikotarpį, siūlome pasinaudoti mūsų paslaugomis ir įsirengti liejamas Epoksidines grindis, kurios bus puiki alternatyva plytelėms, mikrocementui ar pvc dangoms. Epoksidinės grindys pasižymi savo ilgaamžiškumu ir patvarumu, o spalvų ir raštų įvairovė patenkins net ir patį išrankiausią klientą.
Grindys su marmuro ar kitokia imitacija pagyvins gyvenamas patalpas, o vienspalvės idealiai tiks patalpoms kurioms keliami padidinti reikalavimai mechaniniam bei cheminiam poveikiui ir drėgmei, tokioms kaip gamybinės ir sandėliavimo patalpos, garažai, autoservisai ir t.t.
Esant poreikiui, patys nušlifuosime betoninį paviršių bei išsiliesime išliginamąjį sluoksnį, o taip pat atliksime kitus paruošiamuosius darbus reikalingus prieš liejant epoksidinę dangą.

Esant didesniems plotams ir poreikiui, pagaminame bandomuosius busimos dangos eskizus, tad visada žinosite kokį produktą gausite darbų pabaigoje.

Dirbame visoje Lietuvoje.

Kreipkitės ir atsakysime į visus jums rūpimus klausimus:

+37060688162 Gintaras "Amber Epoxy Design"

[email protected]

Daugiau informacijos rasite mūsų Facebook profilyje

https://www.facebook.com/amber.epoxy

Kontaktai

Vardas
Gintaras
Telefonas
Miestas
Kaunas
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai