ENERGETINIAI STUBURO KVĖPAVIMO KURSAI

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

ENERGETINIAI STUBURO KVĖPAVIMO KURSAI

50 €
ID: 7724054
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14

Skelbimo aprašas

Jurgio Brėdikio knygoje „Kitokiu žvilgsniu“ galime atrasti tokias mintis apie stuburą, kurios gali būti (man ir tapo) tikros vedlės į neribotas sveikatingumo energetikos galimybes. „Hipokratas stuburą laikė sveikatos siela... Tarpslankstelinių diskų pažeidimai – tai pirmiausia dvasios pažeidimai... Judant tarp slankstelio kaulo ir kremzlės susidaranti trintis sukuria energiją. Tarpslanksteliniai diskai – tai lyg mažos baterijos, o visas stuburas – didelis energijos generatorius ir šviesos informacijos šaltinis.“
Nuolat veikiantys Energetiniai stuburo kvėpavimo kursai gali padėti išvengti daugelio su amžiumi atsirandančių problemų, sustiprinti savo energetines galias, kurių dėka suteikiame galimybes pačiam organizmui įveikti negalavimus, paleisti energetines „Restart“ programas, net atjaunėjimo procesus.
Apmokėjus už kursus, suderiname nuotoliniu būdu virtualinio susitikimo laiką. Esant leidimams renginiams galimas ir tiesioginis bendravimas.
Paprastai pirmo susitikimo-pokalbio metu išdėstomi visi praktiniai Energetinio kvėpavimo principai ir metodika, o vėliau mėnesio laikotarpyje be papildomo apmokėjimo nuolat aptariame, detalizuojame, tiksliname taikomų principų veiksmingumą, siekiame geriausio rezultato.
Kursų kaina 50 Eur. Kartu gali prisijungti ir šeimos nariai, artimi draugai. Bendruomenėms, įstaigoms kursų kaina 100 Eur.
Rekvizitai apmokėjimui pagal sąskaitą-faktūrą www.tryszvaigzdutes.lt (skyrelyje „Kontaktai“). Tel. 8 687 75147, galite parašyti el. p. [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai