Emu aliejus vaikučiams (100% natūralūs, be jokių priemaišų)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Emu aliejus vaikučiams (100% natūralūs, be jokių priemaišų)

15,93 €
ID: 2360147
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 311

Skelbimo aprašas

Emu aliejus yra saugi, efektyvi naujagimių, vaikų odos gydymo ir priežiūros priemonė. Emu aliejus yra netoksiškas, nesukelia alergijos, lengvai absorbuojasi. Jį galima naudoti net itin jautriai odai. Lašinkite 1-2 lašelius ant pažeistos vietos ir švelniai įtrinkite. Pirmomis dienomis rekomenduojame naudoti kiek įmanoma dažniau, profilaktinei odos prižiūrai užtenka 1-2 kartus per dieną. Emu aliejuje esančios natūralios Omega-3,6,9 rūgštys malšina skausmą, sumažina uždegimus. Todėl Emu aliejus puikiai tinka kūdikiams nuo iššutimų apsaugoti, egzemai ar dermatitui, nudegimams gydyti, ant galvytės odos susidariusios luobelės priežiūrai, patinusių ir skausmingų dantenų apraminimui.
Šis aliejus yra valytas daug amžių Australų aborigenų naudojamais tradiciniais metodais, nenaudojant cheminių medžiagų, išsaugotos visos vertingosios savybės. Valymo metu iš šio gyvulinės kilmės produkto pašalinamos tik bakterijos ir kietosios dalelės.
Lašelį ar du Emu aliejaus užlašinkite ant odos ir įmasažuokite. Esant poreikiui įmasažuokite dar kelis lašelius, kad pilnai padengtumėte norimą plotą. Kaip baigėte masažą ant odos neturi jaustis riebumo pojūčio. Jei jaučiate riebumą, reiškiasi per daug naudojate aliejaus. Sekantį kartą naudokite šiek tiek mažiau.

Daugiau informacijos rasite http://cleopatrabella.lt/aliejai/emu-aliejus-strucio-taukai.html

Užsakymai priimami telefonu 8-659-88313 arba http://www.cleopatrabella.lt

Norite gauti 10% NUOLAIDĄ? Įveskite nuolaidos kodą: A1010
1.Išsirinkę prekę (prekes) svetainėje cleopatrabella.lt įdėkite jas į krepšelį. 2. Prieš apmokant įveskite dovanų kupono numerį į langelį "Nuolaidų kupono kodas" ir paspauskite "Pritaikyti". 3. Prekės (prekių) kaina automatiškai sumažės dovanų kupono vertės suma.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai