elektrinis paspirtuykas su sėdyne

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

elektrinis paspirtuykas su sėdyne

600 €
ID: 7209846
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 22

Skelbimo aprašas

Parduodu elektrinį paspirtuką Frugal su sėdyne. Geras stovis, kaip naujas. Švino akumuliatorų pakeičiau į naują ličio-ionų 25 Ah akumuliatorių. Pakroviau tik 4 kartus. Variklis 350W, 24 V. Greitios iki 20 km/h. Padangų diametras 26 cm/10,5 colio, plotis 8 cm, ,pripučiamos, todėl paspirtukas labai stabilus, lengva važioti net pagyvenusiems žmonėms. Yra priekinis amortizatorius, todėl su tokiomis padangomis lengvai važiuoja per nelygumus, pieva.. Užpakalinis diskinis stabdis. Greitis reguliuojamas pasukant vairo žiedą, kaip motocikluose. Sėdynė su spyruklėmis, minkšta, ją galima nuimti. Sėdynės du aukščiai nuo žemės: 70 ir74 cm. Vairo aukštį nuo žemės galima keisti į 105, 109 ir115 cm. Sėdynė nuo sėdynės stovo lengvai nuimama.
Paspirtuko ilgis 118 cm, , transportavimo padėtyje 114 cm, aukštis be sėdynės su nulenktu vairu 38 cm, , su nenuimtu sėdynės stovu 65 cm. Todėl paspirtukas lengvai telpa autumobilio bagažinėje Paspirtuko svoris su ličio akumuliatoriumi 24 kg, (su švino – 27 kg.).
Priekyje yra stiprus LED žibintas, gale raudonas LED žibintas, todėl galima važinėti gatvėmis.
Kaina su ličio akumuliatoriumi ir pakrovėju 600 eurų. Galima pirkti su švino akumuliatoriais, tada kaina 300 eurų.( reikės pakeisti lizdą pakrovėjo prijungimui )

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai