Ekologiškas Arbuto Medus, Eulogia of Sparta, 298 Gr

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ekologiškas Arbuto Medus, Eulogia of Sparta, 298 Gr

11,2 €
ID: 7648007
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

Arbutas yra vienas gražiausių amžinų žaliuojančių krūmų, kilęs iš Viduržemio jūros regiono, paprastai žinomas kaip „laukinių braškių medis“, esantis ekologiškuose vietovėse tarp Taygetos kalno. Svarbus bičių augalas dėl savo žydėjimo laikotarpio, padedantis aviliams sudaryti reikinga atsargą žiemai. Iš „Arbutus“ nektaro pagamintas medus yra unikalus produktas, labai naudingas sveikatai, turintis didelę maistinę ir terapinę vertę.
Labai turtingas mineralų ir vitaminų bei vienas geriausių tonizuojančių variantų. Dėl mažų gliukozių ir fruktozių kiekio arbutų meduje esančios kalorijos yra mažesnės nei bet kokios kitos rūšies medaus, todėl rekomenduojamos bet kokių dietų besilankantiems ir pacientų, sergantiems II tipo cukrinių diabetu.
SKONIS: Arbutus medus turi nepamirštamai tvirtą, švelnų kartumą, „dūmų“ skonį ir šiek tiek tiek aštrų žolelių bei gėlių aromatą.
100% natūralus neapdorotas graikiškas medus be GMO
Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų / dažiklių / priedų
PAPILDOMA INFORMACIJA
KILMĖ: Taygetos kalnas, Peloponesas
GĖLIŲ ŠALTINIS: Arbutus unedo

PATARIMAI: Poros Arbuto medaus skonis yra tikrai unikalus: šiek tiek tiek kartokas, tiek dūminis, todėl puikiai tinka saldžiam ir riešutų sūriui, pavyzdžiui, manchego.
Perkraukite savo energiją, į kasdienius kokteilius įpilkite arbuto medaus.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai