Echolotas GPSMAP 421S

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Echolotas GPSMAP 421S

347,25 €
ID: 5064031
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 496

Skelbimo aprašas

Papildoma informacija: išrašome faktūrą, išsimokėtinai, siūlo pastoviai, garantija, su dokumentais, pristatome, su įpakavimu
Kitos pastabos: Prekę galima įsigyti užsakius www.technikosera.lt internetinėje parduotuvėje.Pristatome į visus Lietuvos miestus.
Tai šiuolaikiškas, nedidelis jūrinis navigatorius su ryškiu 4” QVGA ekranu, įdiegtais baziniais pasaulio žemėlapiais bei paprastu valdymu. Taip pat šis modelis turi SD kortelėms skirtą lizdą, į kurį galima įdiegti papildomus BlueChart® g2 Vision jūrlapius.
Matykite žemėlapius praplėstus palydoviniu vaizdu

Bazinis 421 modelio žemėlapis turi savyje palydovinius vaizdus, pakeičiančius tradicinį žemėlapių vaizdą, kuriuos galima įdiegti papildomai su SD kortele, nejungiant pačio aparato prie kompiuterio. Tik su keliais valdymo klavišais, su paprasta ir intuityvia vartotojo sąsaja, 421 leis naviguoti per vandens kelius žymiai paprasčiau.
Pridėkite echoloto funkcijas

GPSMAP 421s komplekte turi ir dviejų spindulių spinduolį, todėl naviguojant vandenyje galėsite naudotis ir echoloto funkcijomis - matysite dugno kontūrą, žuvų sanbūrius, visa tai pravers žvejojant nežinomuose vandenyse. 421 ir 421S yra CANet™ suderinami, ir tai leis keistis navigatoriaus duomenimis tarp kelių jūrinų navigatorių jūsų laive.
Pridėkite naujų funkcijų su BlueChart g2 Vision

Su papildomais BlueChart g2 Vision jūrlapiais SD kortelėje, Jūs galite navigatoriuje pridėti daug naujų galimybių, tokių kaip:

3D vaizdas, pridedantis trimatį jūrlapio vaizdą, ties vandens paviršiumi ir žemiau.
Aukštos raiškos palydovinės nuotraukos padės geriau orentuotis nežinomoje vietovėje.
Automatinis maršruto nustatymas (Auto Guidance), padės nustatyti maršrutą aplenkiant pavojingus taškus, seklumas, bujas bei kitus objektus.

NMEA įėjimas/išėjimas NMEA 0183

Atsparumas vandeniui taip, atitinka IPX7 reikalavimus

Ekrano tipas QVGA

Ekrano dydis, mm 61 x 81

Ekrano raiška, pix 240 x 320

Duomenų kortelė SD™

Dydis, mm 145 x 127 x 69

Svoris, g 590

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai