E-dviratis iš paprasto, didelė Samsung baterija

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

E-dviratis iš paprasto, didelė Samsung baterija

940 €
ID: 7742953
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 271

Skelbimo aprašas

Parduodamas komplektas Jūsų mylimam dviračiui perdaryti į elektrinį su didele baterija.
1. Patobulintas ekonomiškas reduktorinis MXUS variklis 500-1000W, 80Nm, įdėtas į galinį 28 colių vokišką dvigubą ratlankį. Naudojami nerūdijančio plieno 12G stori stipinai ir bronziniai nipeliai. Ant stipinų uždėtos bronzinės poveržlės, kad gerai dirbtų su aliuminiu variklio korpusu. Stipinai įveržti 100-120 kg jėga.
Tokie varikliai 30% ekonomiškesni už tiesioginius ir daug mažiau sveria. Dedamas į galinį ratą, važiuojant be elektros nėra jokio papildomo pasipriešinimo. Lengvai minant praktiškai nedyla grandinė ir žvaigždutės, kas yra visiška priešingybė naudojant brangų variklį ant pėdalų ašies (čia visa jėga perduodama per grandinę).
Aišku galima variklį įdėti ir į kitokį ratlankį, pagaminant reikiamo ilgio stipinus.
2. Į vieną dėžę (suvirinta iš 2mm aliuminės skardos) galima sudėti viską, ko reikia ir nesimato jokių išvedžiotų kabelių kai būna 2 dėžės. Tai didelės talpos akumuliatorius iš Samsung celių (18650 91vnt 3400mAh celių - 48V, 23,8Ah, 1140 wh arba 21700 65vnt 4900mAh celių 48V, 24.5Ah, 1176wh), pilno sinuso variklio valdiklis, signalizacija (garsiai kaukia pajudinus ir atjungiamas variklis), įtampų keitikliai signalizacijai ir prožektoriui (jeigu reikia).
Dėžė prie dviračio rėmo tvirtinama į rėmą išgręžiant 3 skylutes bei panaudojant gertuvės 5 tvirtinimo skylę ir įdedant nerūdijančio plieno kniedes su M6 sriegiu. Visos naudojamos tvirtinimo detalės iš nerūdijančio plieno.
3. LCD3 programuojamas ekraniukas, galima pagal save nustatyti variklio darbo parametrus.
4. Greičio rankenėlė - labai patogu pradėti važiuoti arba į kalną - nereikia junginėti bėgių.
5. Davikliai ant abiejų stabdžių rankenėlių, išjungiamas variklis truputį nuspaudus bet kurį stabdį.
6. Pėdalų mynimo daviklis. Pradėjus minti aktyvuojamas variklis, nustojus - išjungiamas.
7. Iš nerūdijančio plieno padaryta apsauga, kad variklio ašis neprasisuktų dviračio rėme ir nesugadintų variklio. Tai ne kinietiška universali iš kelių paprastų skardelių ir chamuto, kuri dar ir atrodo negražiai.
8. Šimano 6-7 arba 1 mažiausios žvaigždutės kasetė. Važinėjant su elektra, praktiškai užtenka mažiausios žvaigždutės.
9. 54.6V ir 5A akumuliatoriaus pakrovėjas.
10. Toli šviečiantis prožektorius (jei reikia), ant vairo tvirtinamas nerūdijančio plieno laikikliu.
11. Taip perdarytas dviratis pasunkėja tik 10.0 – 10.5 kg.
Lengvai minant ir važiuojant 25-30 km/val greičiu, galima nuvažiuoti apie 140 km. Pavyzdžiui iš Klaipėdos į Nidą ir atgal, dar važinėjant į kalnus. Variklio jėgos pilnai užtenka, nuspaudus gazo rankenėlę, atiduodama beveik 1000W galia.
Didesnio akumuliatoriaus minusai – didesni gabaritai, svoris ir kaina. Bet pliusai kompensuoja viską - reikia rečiau krauti, toliau gali nuvažiuoti, ilgiau laiko celės. Dar turbūt mažai kas žino, kad ličio jonų akumuliatorius nepilnai iškraunant ir nepilnai pakraunant, jų ilgaamžiškumas padidėja 3-4 kartus.
Aišku galima padaryti ir mažesnį akumuliatorių.
Su tokia komplektacija jau pravažiuota virš 18000 km ir jokių gedimų dar nebuvo, akumuliatoriaus talpa nesumažėjo, variklyje esantys krumpliaračiai kaip nauji.
Komplekto kaina su įdėjimu 940 EUR. Jei reikia signalizacijos (+40), prožektoriaus (+40). Kaunas, Palanga.
Garantija 12 mėn.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai