Dulkių surinkėjas manikiūrui

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dulkių surinkėjas manikiūrui

59,99 €
ID: 7584826
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 27

Skelbimo aprašas

Baltos spalvos, paminkštintas porankis. Modelyje „W-1“ yra įmontuotas 1 didelis ventiliatorius, kurio matmenys yra 12x12cm. Jis pagamintas iš gražios aukštos kokybės dygsniuotos eko odos ir storo paminkštinimo. Dulkių surinkėjas gali veikti dviem režimais: 1 režimas - 3/4 galios ir 2 režimas - visa galia. Maitinimo šaltinis estetiškai sumontuotas ant prietaiso dugno. Silikoninės kojelės neleidžia medžiagai trintis ir prietaisą išlaiko stabilų. Lengvai valomas prietaiso paviršius bei 2vnt. dulkių surinkimo maišelių taip pat padės sukurti švarią darbo aplinką.

Techniniai duomenys:

įtampa: 220 V
galingumas: 20W
maišelių 2vnt.
matmenys: plotis 24 cm, aukštis 9 cm, ilgis 27 cm
Komplektaciją sudaro: 1 x dulkių surinkėjas, 2 x dulkių surinkimo maišeliai, 1 x instrukcija.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomasias rankas, įvairių rušių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA terminalais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai