Dujiniai katilai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dujiniai katilai

Sutartinė
ID: 7753061
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Skelbimo aprašas

Sprendimas dėl geriausio dujinio katilo gali būti sudėtingas. Turite atsižvelgti į dujinio katilo efektyvumą, taip pat savo namų dydį bei katilo savybes, kuomet renkantis tinkamą dujinio katilo sistemą. Todėl, jei norite įsigyti naują centrinio šildymo katilą, būtina žinoti, kokio tipo katilas geriausiai tiks jūsų namuose. Dažna klaida, kurią žmonės daro pasirinkdami naują katilą mažam savo namams kada išsirenką katilą, kuris turi per suteikia per mažai arba per daug energijos.

Turime didelį asortimentą įvairių kokybiškų ir naujų dujinių katilų, kurių kainos skiriasi priklausomai nuo jūsų poreikių. Kadangi išsirinkti dujų katilus gali būti sudėtingas procesas, reikalaujantis atidžios analizės, mūsų darbuotojai gali išsamiai išnagrinėti jūsų šildymo sistemą ir pateikti patarimus, kaip pasirinkti geriausią variantą, kuris tiktų jums. Pakeisdami dujų katilą, galėsite sutaupyti iki 40% savo sąnaudų bei sutaupyti. Turėdami omenyje jūsų vandens rezervuarą ir radiatorių skaičių bei dydį, galime pateikti pritaikomas nestandartinių matavimų galimybes.

Perkant katilą reikia atsižvelgti į keletą dujinių katilų aspektų. Pirmiausia reikia žinoti, kad Katilo talpa yra matuojama BTU vienetais. Šis skaičius rodo energijos kiekį, reikalingą vieno gramo vandens temperatūrai padidinti vienu laipsniu pagal Farenheitą. Kiekvienas pastatas turi unikalių BTU reikalavimą, atsižvelgiant į jo padėtį ir namo konstrukciją, langų ir durų skaičių namuose bei sienų ir lubų izoliacijos kokybę.

Kitas aspektas perkant naują katilą yra pasirinkti vėdinimo sistemą, kuri veiks jūsų namuose. Kaminų ventiliuojami katilai natūraliai išmetami per kaminą, o galios ir tiesioginio vėdinimo katilai naudoja ventiliatorius, kad stumtų išmetamąsias dujas per stogo ar šoninės sienos angą. Kadangi elektros ventiliacijos katilai naudoja orą iš vidaus, jie gali būti montuojami tik atvirose patalpose, o ne sandariuose kambariuose. Kondensaciniai katilai turi specialius vėdinimo reikalavimus dėl kondensato rūgštingumo, kuris yra išmetamas į orą.

Raktažodžiai: dujiniai katilai pigiausias sildymas, dujiniai katilai kaina, pastatomi dujiniai katilai, atmosferiniai dujiniai peciai, katilai su integruotu boileriu, dujiniai sildymo katilai, dujinis sildymo katilas, nauji ir naudoti katilai, dujiniai sildypigiau, pastatomas dujinis katilas, dujinis sildymas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai