Du kaciukai iesko nauju seimininku

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Du kaciukai iesko nauju seimininku

1 €
ID: 6753338
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

Du kaciukai iesko nauju seimininku (jis vardu X'as ir ji vardu Z'eta) 
 
Abu kaciukai kastruoti yra visiskai sveiki, zvalus, energingi ir zaismingi. Kačiukai yra jaukūs ir taikūs, puikiai sugyvena tiek tarpusavyje, tiek su žmonėmis, mėgsta būti glostomi ir šukuojami, murkti. Kniaukimas retenybė, Xas nenaudoja šios komunikavimo priemonės, Zeta- labai retai.
 
Kačiukams vieneri metai, gimę gegužės mėn. Užaugo mieste tad yra visiški naminukai. Bręsdami jie atsikratė žalingų įpročių, tad Jūsų baldams, elektrinių prietaisų laidams pavojus nebegresia. Jei vis gi nuspręstumėte karpyti nagučius, su Z'eta bus gan paprasta, o pasistengę susitarsite ir su X'u.
 
Kačiukams ieškome atsakingų šeimininkų, pirmumą teikiame galintiems priglausti abu. Į naujus namus iškeliaus ir visas kačiukų kraitelis: draskykle, zaislai, edalo deklas,  sukos, zirklutes, kraiko deze, tuoletas treniruolis, ėdalas, kraikas...
 
Kalbant apie tuoletus treniruoklius, vienas ju, X'as, yra tikras gudruolis ir gamtos reikalos daro tiesiai i klozeta, kai tuo tarpu Z'eta vis dar auga siuo klausimu. Su ja dar reikia padirbėti. 
 
Prisimiminus istorija, mūsų namus niekam nereikalingi kačiukai atkeliavo iš kaimo, jų buvo 5 dviejų skirtingų vadų. Mamytes sterilizavome, o mažyliams ieškojome namų. Visi mylintis ir norintis dziaugtis ju teikiama gyvybe - bendraukime!
 
Kaciukai gyvena Vilniuje, Didlaukio gatveje 98.
Foto ir Video cia: https://1drv.ms/f/s!AlaQ3xFeItUZgZVlcTRSJTLSVYEbFQ
 
Tomas,
868789340
[email protected]
https://www.facebook.com/malukas.tomas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai