Dovanojami Katinėliai!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojami Katinėliai!

Sutartinė
ID: 7769108
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 65

Skelbimo aprašas

Katinėliai ieško rūpestingų šeimininkų!

Pati garsiausia pasaulyje katytė Abu (tamsi su baltom letenėlėm ir baltu kakliuku) - pastoviai miauksi ir neduoda ramybės mamytei. pradžioje buvo labai drovi mergaitė, bet jau dabar tapo tikrų tikriausią išdykėlė!

Pati mieliausia mergaitė Audra (balta su tamsiom dėmelėm) - ištikrųjų vardas visiškai neatitinka jos charakterio. Begalo meili ir rami mergaitė, kuri verčiau pasirinks miegą kitame lovytės kampelyje, nei žaidimus su sesutėm ir broliuku.

Drąsiausias berniukas Mijorsas (visiškai tamsūs - pilkai juodas katinėlis) - tokio išdykėlio dar gerai paieškoti reikia. Pastoviai žaidžia, bėgioja, nerimsta nei minutės. Každžioja sesutes ir vis sugalvoja naujų būdų kaip išlipti iš dėžės. Bijau, kad mūsų namus greitai sugriaus būtent jis!

Na ir pati gražiausia pasaulyje katytė Lora (tamsi mergaitė su rudai-baltai-pilkom dėmelėm) - nu jau tokio grožio katinėlė, kad mes patys be žodžiu. Žinoma, po tuo grožiu slypi ir žaismingas charakteris. Būtent jį, ištikima Mijorso pagalbininkė visuose jo išdykavimuose.

Valgo šlapią maistuką, pratinasi prie sauso, visus reikaliukus padaro kraike ( nei vienos balutės po jų namuose dar neradom ), begalo žaismingi ir meilūs katinėliai.

+37060499154

Vilnius ir aplink

Labai laukia gerų rankų, kurie priglaus, mylės ir rūpinsies jais

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai