Dovanojami 4 mėn. katinėliai Breivis ir Kopa!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojami 4 mėn. katinėliai Breivis ir Kopa!

Sutartinė
ID: 6669147
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

O čia paaugliukai Breivis ir Kopa į „Naminukų“ globą atkeliavę iš tolimo kaimo. Kokia jų istorija?- Tiesą sakant mažai stebėtina: jie buvo dar visai mažulyčiai numesti prie vienos močiutės namų, kuri apylinkėse pagarsėjusi kaip „kačių surinkėja“.

Į mūsų prieglobstį kačiukai atkeliavo jau ūgtelėję, visiškai nesocializuoti, baikštūs, apleisti ir sergantys. Breivis su Kopa jau praėjo atstatymo etapą, buvo sutvarkyti, pagydyti, paskiepyti ir suženklinti. Dabar jiems maždaug 4 mėn., jaučiasi puikiai, atrodo nuostabiai, tačiau svečių sužavėti ir įsiprašyti į namus jiems nepavyksta. Abu lyg sudarę tvirtą sąjungą prieš žmogų ir davę vienas kitam įžadus bijoti ir nepasiduoti spaudimui draugauti... Tiesa, glostant nesimuša, tačiau suskliaustos ausys bei šnypštimas išduoda jų išgąstį .
Taip norisi tikėti, jog atsiras žmogus, kuris nepabijos baikštumo ir bus nusiteikęs pelnyti vieno iš jų draugystę kantriai ir be spaudimo. Kopa su Breiviu žada atsileisti, tik visgi tam būtina sąlyga ne prieglaudos narvas, o namai ir tikras šeimininkas.

Jei tik galite vienam iš jų padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai