Dovanojami 2,5 mėn. išgelbėti labai gražūs kačiukai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojami 2,5 mėn. išgelbėti labai gražūs kačiukai

Sutartinė
ID: 6760347
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Skelbimo aprašas

Keturi kačiukai buvo išgelbėti nuo „ūkiško susidorojimo“ kaime, kadangi gimė nelaukti ir niekam nereikalingi, o kaimo daržinėse peliaujančių kačių lig šiol beveik niekas nesterilizuoja, nes nuo seno įpratę, kad problemos sprendžiamos vandens kibirais arba už tvarto kasant po velėna.

Vos per kelis mėnesius šie mažyliai spėjo patirti daugybę negandų: iš kaimo pakliuvo į sanitarinę tarnybą, ten susirgo, vėliau buvo perimti į vieną globą, kur išbuvę savaitę buvo perduoti „Naminukų“ globėjai Ingai, o tada jau kantriai gydyti (kačiukai buvo pasigavę kačių gripą bei viduriavo). Prireikė dar 2-3 savaičių, kad visa šeimynėlė būtų pastatyta ant kojų.
Mažyliai, nors ir beprotiškai gražūs, tačiau vis dar bailiukai, todėl svajojame, kad kiekvienam iš jų atsiras po kantrų šeimininką, kuris padės pamiršti buvusias negandas. Mažyliams maždaug 2-2,5 mėn., nukirminuoti, nuparazitinti, tvarkingai naudojasi dėžute. Trys kačiukai (du „ryžiukai“ ir tamsus pūkuotas rainiukas) bei balta katytė.

Labai prašome, pastebėkite juos, padovanokite vienam iš jų gražų gyvenimą! Jei galite priglausti vieną iš šių gražuolių, skambinkite jų globėjai Ingai 8 659 35383 (Vilnius).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai