Dovanojamas katinas Murkis arba ieškoma globa iki padovanojimo

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojamas katinas Murkis arba ieškoma globa iki padovanojimo

Sutartinė
ID: 5798658
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 47

Skelbimo aprašas

Jei galvojate, kad gyvūnas nesupranta, kas yra netektis, išdavystė, vienatvė, mirtina baimė, labai klystate. Su gyvūnais dirbame jau daug metų. Kartais prisiglausti katinėlį prie širdies ir žodžiais jam paaiškinti, kad viskas bus gerai, gyvybiškai svarbus veiksmas, kurio neatlikus gyvūnas gali negrįžtamai užstrigti depresijos, nepasitikėjimo žmogumi gniaužtuose. Kartais netekęs šeimininko katinėlis iš nepakeliamo sielvarto nustoja valgyti, apserga ir net miršta. Gyvūnai kaip ir žmonės, turi jausmus, tik verkti nemoka, dėl ko jiems dar sunkiaus susitvarkyti su nelaime.
Murkis neteko savo žmogaus. Besąlygiškai mylinti, lepinanti 93metų šeimininkė dėl senatvės ir silpnos sveikatos pateko į senelių prieglaudą, iš kurios jau nebegrįš. Giminaičiai turi savo gyvūnų ir Murkio pasiimti negali. Katinėlis gyvena vienas bute ir laukia savo grįžtančios šeimininkės. Jaučia jo širdutė, kad gyvenime jau nebebus taip, kaip buvo, slegia nabagą mintys, kad nebegrįš jo Žmogus namo. O ir namai jau nebe tie - nėra juose džiaugsmo, ramybės ir vilties. Murkį lanko kas kelias dienas giminaičiai, padeda maisto, bet tai nėra sprendimas, visi suprantame.
Murkis labai draugiškas, ramus, mėgsta žiūrėti televizorių žmogui susisukęs ant kelių, sveikas, kastruotas, didelis meilūnas. Glostomas atsidėkoja murkimu ir draugyste.
Murikiui reikalingas globėjas arba nauji namai, kur jis pamažu užsimirš, ką praradęs. Labai liūdna istorija.

Visų labai prašau atsiliepti, jei tik galite Murkiui padovanoti laikiną globą iki jam surasime namus arba ieškomi žmonės, kurie norėtų jam padovanoti šeimą.

Prašome skambinti 8 685 74318

Autorius: AisteIgn
Organizacija: „Rainiukas“ VšĮ
Svetainė: http://www.rainiukas.lt, Facebook
Paramos gavėjas:
„Rainiukas“ VšĮ
Paramos gavėjo kodas: 302733794
Banko sąsk.: LT 56 7300 0101 3075 8928

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai