Dovanojama plačiaakė Medūza

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojama plačiaakė Medūza

Sutartinė
ID: 5909299
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 262

Skelbimo aprašas

Medūza - ne katytė, o lėlytė. Milžiniškų akių, tobulo, ilgo plauko savininkė. Smulkutė, vaikiška, niekada nebus didelė, stambi, atrodys kaip paaugliukė. Medūza tikras modėlis - nepaprastai daili katytė. Tik kaip visoms gražioms princesėms būdinga - turi neįprastą charakterį. Medūza norėtų gyventi viena arba su keliais, taikiais, daugiškais katinais (svarbu, kad jų nebūtų kelios dešimtys...). Žmonės šalia šios katytės turėtų būti kantrūs, leisti Medūzai išmokti pasitikėti, adaptuotis. Mažylė kiek nedrąsi, todėl jai reikia laiko apsiprasti su naujais žmonėmis. Svarbu, kad naujieji šeimininkai nesiliautų su katyte bendrauti, kalbėtis, glostyti. Medūza gali pabėgti, bet neapdraskys, nesikandžios. Vis dėlto, labiausiai jai tiktų šeima be mažų vaikų (jų katytė gali bijoti) arba vyresnio amžiaus žmonės. Medūza fantastiško grožio katytė, o jos vidus, meilė žmogui ir draugystė ateityje prilausys tik nuo Jūsų.
Katytė konfiskuota iš globėjos, kuri augino kelias dešimtis kačių. Medūzai nebuvo skirta laiko nei glostymams, nei bendravimui, nei gydymui. Šiandien katytė sterilizuota, sveika, paskiepyta ir labai laukia savo Žmogaus.
Katytų gyventi nuosavame name, kur galėtų išeiti į lauką. Pažymėtina, kad iki išleidžiant į lauką, ji turi apsiprasti ir būti namuose uždaryta mažiausiai mėnesį.

Gyvūno vardas: Medūza
Gyvūno rūšis: katė
Veislė: mišrūnas
Ūgio kategorija: mažas (iki 30 cm ties ketera)
Lytis: patelė
Sterilizacija/kastrac.: atlikta
Amžius: 4-6 mėnesiai
Kailio tipas: vidutinio ilgumo plaukas
Kailio spalva: juoda

Vietovė: Vilnius
Šeimininko vardas: „Rainiukas“ VšĮ
Telefonas: 8 675 13644
El. paštas: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai