DOVANOJAMA JUODOJI GRAŽUOLĖ Sakmė (sterilizuota)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

DOVANOJAMA JUODOJI GRAŽUOLĖ Sakmė (sterilizuota)

Sutartinė
ID: 7116620
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 92

Skelbimo aprašas

Sterilizuota katytė Sakmė jau pavargo laukti naujų namučių ir prašė pasiteirauti ar yra ant šio svieto nuoširdus žmogutis, kuris galėtų savo sodyboje priimti gyventi kiek kitokią katytę? Kodėl kiek kitokią? Ogi ji turi nedidelį trūkumėlį - ji trikojytė. Bet tai jai netrukdo kokybiškai gyventi, gal netrukdys ir jums?...
Katytei nereikia gyvenimo kambaryje, ji gyvena laisvai lauke ir visiškai nepretenduoja į gyventojos ant sofutės etatą, tad jei galite jai padovanoti nuolatinį medžioklės plotą, paskambinkite savanorei tel. 8 656 73757, Sakmė (mes taip pat ;-) ) būtų be galo dėkinga.

Gyvūnų šeimininkai žino, jog jų augintiniams nesvarbu automobilių markės, euroremontas, brendiniai rūbai. O susipažinę su Sakme suprasite, jog jai nesvarbu ir faktas, jog gamta davė keturias kojytes, o žmogus vieną atėmė: ji puikiausiai laksto po pievą, karstosi medžiais ir gyvena pilnavertį gyvenimą. Todėl, išsilaižę sielos ir kūno žaizdas, ryžtamės ieškoti namų, į kuriuos Sakmė pasirengusi atnešti laimę. Sakmė yra 3-4 metų katytė, jau sterilizuota, sučipuota, paskiepyta. Bet visa tai smulkmenos. Esmė, jog Sakmė, nors ir labai brangina bendravimą su žmogumi, dievina laisvę, todėl ieškome jai namų - SODYBOS. Laimę ir džiaugsmą, mainais į meilę ir priežiūrą, pažadame.
Marijampolė - Kalvarija,
tel. nr. 865673757.

http://www.mgma.lt/
Facebook: Marijampolės beglobiai

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai