DOVANA $200 + PREKES DYKAI IR UZ PUSE KAINOS ( CashBack BONUS SocialGood )

DOVANA $200 + PREKES DYKAI IR UZ PUSE KAINOS ( CashBack BONUS SocialGood )

Sutartinė
ID: 7745703
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 104
DOVANA $200 + PREKES DYKAI IR UZ PUSE KAINOS   ( CashBack BONUS SocialGood )
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

Ar zinai kad CashBack paslauga dabar gali kompensuoti dali islaidu? + Siuo metu duoda $200 Bonus pradziai ?

DOVANA $200 + PREKES DYKAI IR UZ PUSE KAINOS   ( CashBack BONUS SocialGood )


Trumpalaike proga dykai gauti $200 nemokamai parsisiuntus siuo metu pacia dosniausia CashBack programele SocialGood App ir joje prisiregistravus su kodu:    Y6JJWT

Norint tuos $200 issigryninti, tereikia atlikti bet kokio daikto, ko ir siaip norejai ar ka ir siaip butum pirkes, pirkima bet kur internete (pvz eBay, AliExpress ar kitur) nemaziau kaip uz $30. Tada tiek tu tiek ir as gautume galimybe po $200 Bonus issigrynint.

Net jei $200 ir nedomina, vistiek verta visus pirkimus internete is bet kokiu tinklapiu daryti per ta SocialGood App, nes siuo metu perkant is AliExpress ji grazina jums atgal visa 100% pirkiniu suma, o perkant is eBay ar kitur, grazina atgal jums 50% nuo pirkiniu sumos.


Nemanau kad toks ju dosnumas kai leidzia is AliExpress bet kokias prekes isigyti praktiskai nemokamai, o is eBay ar kitur, uz puse kainos, tesis ilgai, tad rekomenduoju paskubeti naudotis proga. Siame video viska paaiskina kaip ta SocialGood programele veikia ir kaip ja naudotis:

https://www.youtube.com/watch?v=XVEVJWPKJ8I


Tą $200 dovaną vien uz prisiregistravima ir bet koki pirkini internete nemaziau kaip uz $30, su 50% arba 100% nuolaida, galima gauti tik dabar (ilgai nesites) tad rekomenduoju paskubeti. Programele parsisiusti cia ( registruojantis ivesti koda    Y6JJWT ) :

https://socialgood.inc/?id=Y6JJWT#modal


Jei isvis nezinai kas yra CashBack ir is kur tie pinigai uz dyka atsiranda, gali paskaityti ir paziureti video cia:

https://www.rytisjonas.ga

Si mano tinklapi su visa info turetu atidaryti tvarkingai bet kuriame kompiuteryje, bet kai kurie telefonai galimai gali netvarkingai ji rodyti, tai jei ji atidarinetum telefone ir rodytu turini netvarkingai, bandyk tada ji atidaryti per si link, cia turetu viska rodyti tvarkingai bet kokiame kompiuteryje ar telefone:

https://fekqrnhs2smwzeltejm94a-on.drv.tw/www.rytisjonas.ga



Tai va toks biznis - ir tau ir man po 200 dykai kaip is dangaus. + Prekes uz dyka arba uz puse kainos.

Jei kazkuo netiki visada gali pasiskaityti zmoniu atsiliepimus ivairiose vietose tiesiog paieskojus info apie SocialGood App per Google, YouTube, paskaicius zmoniu komentarus, ar kitose vietose.


Galima ta SocialGood App kaip ir bet kokias telefonui skirtas programeles instaliuoti ir naudoti ir kompiuteryje, net nebutina tureti telefono. Tam tereikia kompiuteryje instaliuoti kuri nors Android Emulator for PC :

https://www.youtube.com/watch?v=oD8vbbCKPQg






Ir visada gali visą info rasti Facebook arba Twitter pagal vardą Rytis Jonas



Tel. +370 684 46921

www.rytisjonas.ga
[email protected]
www.facebook.com/RytisJo

Kontaktai

Vardas
Rytis
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai