DOPLERIS kūdikio širdies tonams klausyti

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

DOPLERIS kūdikio širdies tonams klausyti

Sutartinė
ID: 7015482
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 224

Skelbimo aprašas

Šis ANGELSOUNDS vaisiaus dopleris leidžia jums išgirsti jūsų kūdikio širdies plakimą jau nuo 14 nėštumo savaitės. Dar niekada nebuvo taip lengva pasiklausyti savo mažylio širdelės plakimo, bet kur ir bet kada. Daugybė būsimų mamyčių nerimauja dėl savo vaikelio, todėl ANGELSOUNDS dopleris puikus sprendimo būdas nuraminti ir save, ir būsimą tėvelį. Jis toks kompaktiškas, kad galite jį pasiimti su savimi ir turėti rankinėje.

Kaip veikia AngelSounds vaisiaus monitorius:
AngelSounds vaisiaus monitorius yra tikras ultragarsinis vaisiaus dopleris, kurio veikimo principas yra matuoti kraujo tekėjimą per jūsų kūdikio širdį. AngelSounds vaisiaus Dopleris naudoja ultragarso efektą, kad jūsų kūdikio širdies plakimas būtų aiškiai girdimas.
Saugus ir paprastai naudojamas. Prijunkite AngelSounds Vaisiaus Doplerį prie ausinių arba savo išmaniojo telefono (APP: iOS 7.0 ir naujesnės versijos, ANDROID 4.3 ir naujesnės versijos) ir stebėkite vaisiaus širdies susitraukimų dažnį.

Angelsounds yra nuostabi dovana nėščiai moteriai klausytis savo būsimo kūdikio širdies plakimo ir judesių.
Galėsite išgirsti savo pilve būsimo kūdikio pirmuosius judesius. Girdėsite tokius garsus, kaip žagsėjimą, spardymąsi, smūgius ir net širdies plakimą. Šie nuostabūs garsai jus suartins su ateisiančiu kūdikiu.
Be rizikos naudojamas Angelsounds aparatas leis jūsų draugams ir jūsų šeimai maloniai šių garsų klausytis komfortiškai ir asmeniškai savo namuose.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai