Dideli meškinai didmeninė mažmeninė prekyba

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dideli meškinai didmeninė mažmeninė prekyba

16,99 €
ID: 6939292
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 36

Skelbimo aprašas

Siūlome geras kainas, garantuojame kokybę, ieškome partnerių prekybai.
Turime bene didžiausią didelių pliušinių meškinų 50-340 cm pasirinkimą Lietuvoje.

Pigiausia kaina už geriausią kokybę. Parduotuvėje, Kaune, galima atsiimti tą pačią dieną, po darbo valandų ar savaitgalį paskambinus tel. 8-698-24995. Visas prekes turime vietoje. Kurjeriai į kitus miestus ir kaimus pristato dažniausiai jau kitą darbo dieną, o esant dideliam skubumui yra galimybė gauti ir tą pačią dieną per autobusų siuntų tarnybą.
http://gramofonas.com/26-pliusiniai-meskinai
Taip pat prekiaujame dideliais pliušiniais drambliais.
Tel. 869824995 Kaunas. Kainos nurodytos parduotuvės svetainėje www.gramofonas.com

Meškinai TEDDY (Klasikinis stilius. Balti, rožiniai, violetiniai bei šviesiai ir tamsiai rudi). AKCIJINĖS KAINOS!
80cm - 14,99€
100cm - 19,99€
120cm - 24,99€
140cm - 34,99€
160cm - 39,99€
180cm - 44,99€
200cm - 54.99€! Kitų meškinų modelius BARNEY, MARTIN, HAPPY, LOVE YOU, PANDA rasite mūsų elektroninėje parduotuvėje www.gramofonas.com

Progos: dovana merginai ar mylimam žmogui, pasimatymas, Valentino diena, gimimo diena, vaiko gimimas, krikštynos ir kitos tinkamos progos.

DĖMESIO! Pastebėjome, kad yra sukurta kelios dešimtys elektroninių parduotuvių, svetainių ir skelbimų žadančių parduoti didelius pliušinius meškinus pigiau, bet priklausančių tiems patiems asmenims (žiūrėkit pagal buveinės/parduotuvės adresus). Būkit atidūs ir nesileiskit apgaunami sukčių!

SVARBU! Prekiaujame originaliais-firminiais pliušiniais meškinais. 3 paprasti būdai kaip atskirti originalų fabrikinį meškiną nuo neaiškios kilmės: 1) Yra įsiūta etiketė su CE užrašu (rodančiu, kad žaislas yra saugus ir juo galima prekiauti Europos sajungoje) 2) Meškino snukis/burna/šypsena yra išsiuvinėta, o ne pertraukta siūlu arba visai be nieko 3) Užpildas geras sertifikuotas kamšalas (PES pluošto burbuliukai/kamuoliukai/granulės).

Meškinas didelis meškinas didelis pliušinis meškinas meškiukas žaislas meškiukai žaislai dideli meškinai dideli pliušiniai meškinai meškos lokiai lokys meškutis meškučiai dovana vaikams dovana vaikui dovana merginai dovana krikštynoms gimtadieniui

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai