detoksikacija namuose detoksikacija Vilniuje,detoksikacija visą parą

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

detoksikacija namuose detoksikacija Vilniuje,detoksikacija visą parą

Sutartinė
ID: 7317184
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 44

Skelbimo aprašas

detoksikacija 863644139 Žmogus patiria stresą ir sunkias pagirias tiek gerdamas alkoholį, tiek ir bandydamas nebegerti kraujotaka, hormoninės sistemos ir medžiagų apykaita persitvarko taip, tarsi būtų nuolatinė fiziškai stresinė būsena.
priežastys, kad žmonės geria alkoholį įvairiausios, nes alkoholis veikia labai skirtingas neuromediatorių sistemas. vieni žmonės geria, nes jie nerimauja, kiti liūdi, treti per daug nesusimąsto apie tai, nes geriama jų aplinkoje, tai tampa priklausomybe Detoksikacija namuose vilniuje Apsinuodijimo alkoholiu gydymo metu pacientui statomos lašelinės, lašinami mikroelementai, elektrolitai, skiriami nervų sistemą stiprinantys, širdies ir kraujagyslių sistemą stabilizuojantys, medžiagų apykaitą normalizuojantys vaistai, vitaminai, mikroelementai, elektrolitai ir medikamentai mažinantys pykinimą, vėmimą, normalizuojantys arterinį kraujo spaudimą, širdies ritmą, žvalinantys, stiprinantys organizmą.
detoksikacija visą parą detoksikacija Vilniuje Namuose Gydytojas paskiria intoksikacijos gydymąatlieka organizmo valymą nuo alkoholio kartu su psichoterapija, stiprinama paciento motyvacija nevartoti alkoholio, teikama psichooginė pagalba, gerinama emocinė ir psichologinė paciento savijauta.
Suteikiamos rekomendacijos tolimesniam apsinuodijimo alkoholiu, priklausomybės nuo alkoholio gydymui. Jei vartosite mažiau alkoholio:
mažiau kankinsitės per pagirias;
būsite laimingesni;
mažiau apgailestausite;
daugiau kontroliuosite padėtį;
rečiau ginčisitės;
turėsite daugiau pinigų;
bus mažesnė neplanuotų ar neapsaugotų lytinių santykių rizika;
bus mažesnė neplanuoto nėštumo rizika;
bus mažesnė kepenų, vėžio ir kitų sveikatos problemų rizika.
Alkoholis – tai narkotikas, kuris įsisavinimas į kraują iš skrandžio. Šis narkotikas pakeičia kraujo darbą ir paveikia protą, kūną bei jausmus. Alkoholis paveikia centrinę nervų sistemą. Tai reiškia, kad jis paveikia kvėpavimą ir širdies ritmo dažnį, o taip pat ir tai, kaip mes galvojame, jaučiame, suvokiame aplinką ir elgiamės. Alkoholis daro mus nerūpestingais ir lengvai sudirginamais, todėl daugelis žmonių galvoja, kad alkoholis yra stimuliuojantis narkotikas, bet tai netiesa. Alkoholis yra depresantas.
Didesnis alkoholio vartojimas yra siejamas su padidėjusiu venerinių ligų skaičiumi. Apsilankykite yoursexualhealth.ie ir sužinokite, kaip apsisaugoti.
Patarimai, kaip mažiau gerti
Ketinate šiandien praleisti vakarą ne namie? Pateikiame kelis patarimus, kaip išgerti mažiau.
Negerkite alkoholio prieš išeidami
Pirkite gėrimus mažesnėse talpose – išgerkite stiklą vietoj pintos, vieną gėrimą vietoj dviejų.
Prieš gurkšteldami, padėkite stiklą.
Palaukite, prieš pirkdami antrą gėrimą.
Išgerkite taurę vandens arba pabandykite nealkoholinio alaus arba kokteilių prieš užsisakydami vėl alkoholinių gėrimų.
Užsiimkite kuo nors dar – žaiskite biliardą, šokite, kalbėkitės.
Pasistenkite negerti ratu, kai kas kartą visiems stato kitas žmogus – arba, jei negalite to išvengti, nusipirkite sau nealkoholinio gėrimo, kai ateis jūsų eilė.
Nežaiskite gėrimo žaidimų.
Alkoholio kiekis geriant namuose
Geriant namuose, alkoholio kiekis būna paprastai didesnis baruose. Jei lankantis pas ką nors jums pasiūloma alkoholio, geriau imkite butelį ar skardinę, o ne taurę ar stikliuką. Taip lengviau stebėti išgeriamo alkoholio kiekį.
Tai palengvina pagirias ir padeda pasiruošti tolimesniam priklausomybės nuo alkoholio gydymo etapui. Detoksikacija namuose
Po lašelinių lašinimo, atliktos detoksikacijos pacientui atsistato širdies veikla, sustiprėja organizmas, pagerėja apetitas, išnyksta pykinimo simptomai, sumažėja drebulys ir nerimas, atsiranda blaivus, adekvatus mąstymas,padidėja darbingumas, sustiprėja raumenynas ir fizinė sveikata,Alkoholio vartojimo trukmė ir kiekis tiksliausiai prognozuoja klinikinę elektrolitų pusiausvyros sutrikimų eigą. Sunkiausi elektrolitų pusiausvyros sutrikimai būna pacientams, kurių mityba yra nevisavertė (nepakankamas baltymų, vitaminų kiekis) ir kurie serga gretutinėmis ligomis. Alkoholis tiesiogiai dalyvauja rūgščių ir šarmų bei elektrolitų pusiausvyros sutrikimuose – jie gali pasireikšti ir esant visavertei mityba. atlikta detoksikacijos procedūra gali ne tik palengvinti paciento kančią susijusią su pagirių sindromu, bet ir paskatinti, padėti pacientui pasiryžti gydytis nuo priklausomybės alkoholiui.
išblaivinimas visą parą išblaivinimo paslaugos detoksikacija nuo alkoholio Detoksikacija vilniuje Detoksikacija visą parą

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai