Deimantiniai frezos antgaliai nagams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Deimantiniai frezos antgaliai nagams

0,99 €
ID: 7268025
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 68

Skelbimo aprašas

Deimantiniai antgaliai skirti manikiūrui ir pedikiūrui. Antgalis pagamintas iš nerūdijančio plieno, o antgalio galvutė padengta deimanto - safyro drožlėmis. Tai patvarus antgalis kuriuo galima tiksliai dirbti su odelėmis, geliu, akrilu. Stiebo skersmuo standartinis 2,32 - 2,35 mm, tinka visiems frezų modeliams. Gali būti sterilizuojamas.
Antgalis turėtų būti naudojamas mažu arba vidutiniu greičiu.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C - skyrius 5, Kaunas
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai