Darbas / uždarbis / pasyvios pajamos internetu

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Darbas / uždarbis / pasyvios pajamos internetu

1 500 €
ID: 7797974
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Skelbimo aprašas

Sveiki, radau gan įspūdingus procentus generuojantį projektą, kuris susikūrė vos prieš dvi dienas. Šis projektas yra tiems, kurie bent kiek domisi Crypto valiutomis, turi susikūrę Metamask arba Trust Wallet pinigines (susikūrimas trunka vos kelias minutes. Aš asmeniškai naudoju telefone Trust wallet piniginę). Jeigu mėginsite jungtis per paprastą naršyklę, jum tiesiog suksis krovimosi ženklelis ir pilnai neužkraus nes tai yra decentralizuota platforma ir jungtis reikia priconnectinant savo walleta prie Smart Chain blockhaino. Svarbu piniginėje turėti BNB (smart chain) valiutos, kadangi tik su ja galima investuoti į projektą. Visi turbūt žinom istoriją su Ai.marketing kur žmonės surizikavę ir nepabijoję investuoti savo lėšų, per pusantrų metų pasididino savo investicijas 20 ir daugiau kartų. Dabartinis projektas, jau per pirmą diena sugeneravo man daugiau nei 40% pradinės investicijos. Pinigus galima nusiimti vos vienu paspaudimu, kadangi čia yra decentralizuota sistema, tai patvirtinus transactioną, pinigai įkrenta į ta pačią piniginę iš kurios pirkote vos per kelias sekundes (trust wallet arba metamask).

Taipogi, yra ir zoom konferenciją trunkanti 3 valandas, kurioje šios platformos kūrėjai aptaria visą reikiamą informaciją ir kalba apie ateities planus. Šioje konferencijoje kūrėjai filmuoja savo veidus todėl tai prideda daug pasitikėjimo, jog projektas gyvuos ilgą laiką, kadangi jeigu jie nuspręstų užsidaryti, tai susilauktų rimtų problemų iš atitinkamų institucijų ir investuotojų. Po kolkas pirmomis dienomis sistemoje yra užsiregistravę vos 4000 žmonių. Manau visai realu, kad vien per rugsėjo mėnesį projektas pasieks 100 000 vartotojų, kadangi vis daugiau ir daugiau žmonių reklamuoja šią platformą bei kuria youtube vaizdo įrašus. Kuo anksčiau jūs užsiregistruojate ir investuojate, tuo didesnį pelną gausite nuo vėliau užsiregistravusių žmonių. Manau visai realu, jog projektas per šį mėnesį pasieks 100 000 vartotojų, o jūs jau būsite pasididinę savo investicija mažiausiai 10 kartų.
Kaip viskas veikia: užsiregistravę ir investavę į šią platforma, jūs gausite procentinę dalį nuo investicijų, kurias padarė vėliau už jus užsiregistravę žmonės, bei taip pat nuo tų, kurie savo pelną reinvestuoja, nesvarbu ar jie užsiregistravo anksčiau ar vėliau už jus. Šis projektas suksis visada, kadangi paspaudus nusiėmimo mygtuką (withdraw) jums į saskaitą iš karto įkris 40% sugeneruotų pajamų, o likusius 60% sistema automatiškai reinvestuos. Tarkim šiuo metu yra 4000 vartotojų, ir jie visi paspaudžia nusiimti savo pelną, tai 60% sumos keliaus atgal į sistemą ir padalins procentines dalis visiems kitiem investuotojams, tuo tarpu ir jums. Gal ir juokingai nuskambės, bet mano manymu čia yra gryna pinigų spausdinimo mašina, ypatingai tiems, kurie į šį projektą investuos pačiomis pirmomis savaitėmis, kadangi pirminė investicija atsipirks per savaitė, o toliau galėsite nusiimti savo įneštus pinigus ir dirbti tik iš pelno. Dėl detalesnės informacijos galite peržiūrėti šį video: https://youtu.be/BXPSRQdx8oA

Taip pat, labai svarbu paminėti, jog su pakvietimo linku, tik investavę į platformą iš karto atgausite 10% savo pradinės investicijos, tai tarkim investuojant 500$, vos tik investavus, 50$ iš kart sugrįš į jūsų sąskaitą, kuriuos galite nusiimti arba reinvestuoti. Nenaudojant pakvietimo linko negausite jokio bonuso, todėl siūlau pasinaudoti galimybe, kol dar tokia yra.

10% bonuso linkas: https://bnbbusiness.org/0x1559A4d0d3A651Ff236663B747aB8041BaC8F472

Aš asmeniškai investavau 2 BNB (kas darbartiniu kursu yra apie 980$) ir vos per nepilnas 24 valandas susigrąžinau 370$, tokiu tempu dar dvi-trys paros ir būsiu susigražinęs savo pradinę investiciją, kurią ir išsiimsiu bei paliksiu dirbti pinigus iš sugeneruoto pelno. Taip siūlyčiau daryti ir jums. Išsiimat savo investicijas bei ramia galva paliekat platformą dirbti toliau. Beliks tik skaičiuoti pelną. :)
Sėkmės visiems bei paskubėkite ir būkite vieni pirmųjų užsiregistravusių šioje platformoje (per duotą linką – https://bnbbusiness.org/0x1559A4d0d3A651Ff236663B747aB8041BaC8F472 10% bonusas) kol šis projektas neišlindo į plačiuosius vandenis.
Jeigu, kam nors kyla klausimų ar norite pamatyti vadovų zoom konferenciją, parašykite man asmenine žinute. Pasistengsiu atrašyti visiems :)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai