Darbai pavasarį Olandijoje

Darbai pavasarį Olandijoje

1 600 €
ID: 7657801
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 129
Darbai pavasarį Olandijoje

Skelbimo aprašas

Pavasario darbai užsienyje, Olandijoje – tai įvairūs darbai fabrikuose, darbai sandėliuose, taip pat žemės ūkyje prasideda pasiruošimas vasaros darbams užsienyje. Darbai Olandijoje yra nesudėtingi – galima dirbti vyrams, moterims, draugams bei poroms. Galimi ne tik sezoniniai darbai, bet ir nuolatiniai darbai užsienyje.

Darbas Olandijoje fabrikuose – stovimas darbas prie linijos, pakavimo darbai yra nesudėtingi, nereikalaujantys darbo užsienyje patirties. Darbas Olandijoje fabrikuose dažniausiai yra su maistu – vaisiais, daržovėmis, sūriu, mėsa ir kt.

Darbas Olandijoje sandėliuose yra dinamiškas ir greitas, darbas su skeneriu, prekių surinkimas, skenavimas, rūšiavimas. Darbas užsienyje: prekybos centrų, elektronikos, baldų sandėliuose.

Nuo pavasario Olandijoje prasideda sezoniniai darbai žemės ūkyje. Darbas laukuose, dirvos paruošimas vasaros darbams, šiltnamių valymas, sodinukų ruošimas bei aplinkos tvarkymo darbai. Sezoniniai darbai žemės ūkyje Olandijoje įprastai prasideda nuo balandžio mėnesio ir tęsiasi iki rugsėjo, spalio mėnesių.

REIKALAVIMAI
-Vidutinės anglų kalbos žinios (A2-B1 lygiais);
- Darbo patirtis nebūtina;
- Vairuotojo teisės privalumas.

Kontaktai

Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai