Dalis namo Kaunas Žaliakalnis Utenos g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dalis namo Kaunas Žaliakalnis Utenos g.

199 €
ID: 7251824
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 183

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Žaliakalnis
Plotas (kv.m.)
30.00
Kambarių sk.
2
Sklypo plotas (a.)
1.00
Statybos tipas
Karkasinis
Šildymas
Kietu kuru

Skelbimo aprašas

APIE DALĮ NAMO. Naujai suremontuota namo dalis su atskiru įėjimu iš kiemo pusės. Bendras plotas 30 kv.m. Virtuvė 4 kv.m., dušas, koridorius 4 kv.m., kambariai 8,45 ir 8,68 kv.m. Šalia namo mūrinis WC. Butas ekonomiškas ir šiltas, nedidelės eksplotacinės išlaidos. Autonominis vandens pašildymas, šildymas kietu kuru-koklinis pečius. (yra malkų, kurios įskaičiuotos į kainą). Nauji vamzdynai, santechnika. Išnuomojamas su bute esančiais baldais, indais, skalbimo mašina.

NAMAS. Karkasinis. Butas yra toliau nuo gatvės. Labai gerai žinomoje vietoje. Didelė asfaltuota automobilių stovėjimo aikštelė. 1 a žemės sklypas. Kieme sandėliukai. Prižiūrėta ir sutvarkyta teritorija. Privatus kiemelis, kuriame galėsite praleisti laisvalaikį, lauko pavėsinė.

VIETA. Strategiškai geroje vietoje. Iki Savanorių pr./K. Petrausko sankryžos tik 70 m., miesto centro 5 min. kelio automobiliu ir tik 3 sustojimai visuomeniniu transportu. Netoli prekybos centras "Express market", Akademinės klinikos, "Statoil". Vos už 1 min. kelio pėsčiomis 3 sustojimai į skirtingus miesto rajonus. Didelis automobilių ir viešojo transporto srautas į miesto centrą ir iš jo. Patogu išvažiuoti į autostradą per Jonavos g.

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai