Namas Kaunas Ž. Šančiai Kranto 11-oji g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas Kaunas Ž. Šančiai Kranto 11-oji g.

44 990 €
ID: 6797686
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 39

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Žemieji Šančiai
Statybos metai
1984
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
64.00
Sklypo plotas (a)
3.40
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

NAMAS. Gražioje vietoje, jaukus, tvarkingas namas. Bendras plotas 64 kv.m. Virtuvė 7,19 kv.m., 3 kambariai 15, 24 ir 8 kv.m., holas 6,20 kv.m. Vonia ir WC kartu 6,45 kv.m. Plastikiniai langai. Ekonomiškas autonominis šildymas dujomis. Visos miesto komunikacijos. Internetas, kabelinė televizija. Rūsys. Galimybė rekonstruotis ir įsiregti 2 aukštą. Parduodamas su baldais ir buitine technika.

APLINKA IR VIETA. 1982 m. statybos, mūrinis, dalis stogo čerpės, mažai pravažiuojamoje ramioje gatvelėje, visos gatvelės aplink naujai išasfaltuotos, netoli Nemunas - 100 m, šalia dviračių takas, treniruokliai, tinklinio aikštelė, pliažas. Priešasi Napaleono kalną. Čia gyvendami puikiai galėsite praleisti laiką gamtoje, turėsite ramybę, poilsį ir komfortą. Prie namo 3,44 arų sklypas. Kieme garažas 19 kv.m. vienam automobiliui. Uždara, aptverta ir apželdinta teritorija. Pavėsinė. Sodas. Šltnamis. Namas yra puikioje strateginėje vietoje, geras susisiekimas su miesto centru, šalia mokykla, darželis, prekybos centrai. Visuomeniniu transportu patogiai susisieksite su visais miesto rajonais.

Puikus pasirinkimas kokybiškam gyvenimui!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai