Corten plieno laužavietė

Corten plieno laužavietė

250 €
ID: 8073959
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6
Corten plieno laužavietė
Daugiau nuotraukų (7)

Skelbimo aprašas

Corten plieno laužavietė 80 cm skersmens. Pagaminta iš 3 mm Corten plieno.

Pristatome Jums mūsų išskirtinę Corten plieno laužavietę, kuri pavers Jūsų kiemą patrauklia ir išskirtine vieta. Nesvarbu, ar ieškote jaukios susibūrimo vietos, ar įspūdingos detalės savo kieme, mūsų Corten plieno laužavietė yra puikus pasirinkimas. Atsisveikinkite su įprastomis laužavietėmis ir pasimėgaukite Corten plieno šiluma, stiliumi ir patvarumu.

https://ciamanokiemas.lt/produkto-kategorija/kiemo-aksesuarai/aukurai-lauzavietes-saslykines/

Kodėl verta rinktis mūsu Corten plieno laužavietę?

Pagaminta iš aukščiausios kokybės Corten plieno. Mūsų laužavietė, pagaminta iš aukštos kokybės Corten plieno, pasižymi patvarumu ir ilgaamžiškumu. Laikui bėgant „Corten“ plienas sukuria gražią, rūdį primenančią patiną, kuri suteikia produktui unikalų charakterį ir išvaizdą.

Laikui nepavaldi estetika. Išskirtinė aprūdijusi Corten plieno išvaizda suteiks Jūsų lauko erdvei “rustic žavesio. Ji papildys įvairius dizaino stilius, nuo modernaus iki klasikinio, todėl bus puikus akcentas Jūsų kiemui.

Lengvas surinkimas. Standartinis produktas susideda iš dviejų dalių – kojelių ir pačios laužavietės. Dėl didelio laužavietės svorio, ji nereikalauja jokių specialių surinkimo elementų, užtenka laužavietę uždėti ant kojelių ir atitinkamai išcentruoti. Laužavietės svoris ir forma puikiai prisitaiko prie kojelių, suteikdamas produktui visišką stabilumą.

Daugiafunkcis dizainas. Mūsų Corten plieno laužavietė yra ne tik šilumos šaltinis, bet ir universali lauko detalė. Šią laužavietę galite naudoti ir kaip kepsninę, papildomai įsigiję atitinkamas groteles. Na, o jei turite noro paeksperimentuoti, ji gali būti pritaikyta ir kaip gėlių vazonas ir netgi kaip mini vandens telkinys Jūsų sode.

Corten laužavietė 80 cm - 250 eur
Apvalus aukuras - 200 eur.
Kvadratinis aukuras - 250 eur
Šašlykinė Elnias - 420 eur
Šašlykinė - 70 eur
Stovas malkoms - 150 eur
Trikojis stovas kepimui su grotelėmis ir iešmais - 150 eur.

Corten gaminiai

www.ciamanokiemas.lt

Kontaktai

Vardas
Ieva
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai