Constance 2+ sauna

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Constance 2+ sauna

1 838 €
ID: 7827982
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16

Skelbimo aprašas

CONSTANCE 2+ yra skirta 2 suaugusiems (arba 3 vaikams). InfraPirties išvaizda labai paprasta, puikiai dera su stikliniu pirties priekiu, užima mažai vietos. Pirtis gaminama iš Kanadinės Cūgos.
Pagrindinės infraraudonųjų spindulių pirties CONSTANCE 2+ savybės yra galingi anglies pluošto kaitinimo elementai ir Kanadinės Cūgos mediena. Pirtis nesunkiai surenkama 1-2 asmenų ir jungiama į standartinį 230V maitinimo lizdą. Nereikia atvesti kanalizacijos, jokio specialaus paruošimo.
Energijos suvartojimas vieno seanso metu yra mažiau nei 2 kWh, priklausomai nuo Jūsų tarifų, kaina tikrai neviršys 0.2 EUR už seansą. Seanso trukmė iki 45 min. Kaina preliminari, nes įtakoja ir kiti faktoriai, tokie, kaip pirties vieta namuose, aplinkos temperatūra, infrapirties durų darinėjimo dažnumas ir pan.
Infrasauna CONSTANCE 2+ komplektuojama su funkcionalia valdymo panele. Tiek iš išorės, tiek iš vidaus galėsite valdyti pirties veikimo laiką, temperatūrą, apšvietimą, audio sistemą. Pirtis CONSTANCE 2+ yra jau su FM radiju, tad, sėdėdami pirtyje, galėsite klausytis savo mėgstamiausių stočių.
Daugiau informacijos: https://irsauna.eu/lt/InfraSauna/constance-2-lt/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai