Čiužinys „Master1“

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Čiužinys „Master1“

Sutartinė
ID: 6734749
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Skelbimo aprašas

Čiužinys „Master1 – garantuoja maksimalų kūno atsipalaidavimą bei puikų kainos ir kokybės santykį. Maksimalus oro pralaidumas, puikios ortopedinės savybės ir ilgaamžiškumas, dabar prieinami kiekvienam. Patikimas ir patogus čiužinys. Suteikiama 7 metų garantija. Pagamintas iš „kvėpuojančio“ putų poliuretano. Pagrindas su smulkiomis zonomis, kurios pasižymi puikiomis raumenis atpalaiduojančiomis savybėmis. Viršutinis sluoksnis pagamintas iš visko elastinio putų poliuretano, kuris
puikiai prisitaiko prie kūno formų ir suteikia komfortiškumą. Užvalkalą galima skalbti iki 40C arba valyti sausu cheminiu būdu. Užvalkalas pagamintas iš ypatingai kokybiškos medžiagos, kuri palaiko ir paskirsto
temperatūrą. Minimaliai sumažina prakaitavimą.

Čiužinių meistrai - tai aukščiausios kokybės čiužiniai, gaminami pagal individualius užsakymus.
Mes Jums siūlome laisvę, renkantis iš skirtingų čiužinių tipų, kuriuos galite sukomplektuoti su specialiai jums pritaikytomis mūsų partnerių „MWood“ gaminamomis lovomis.
Siūlome rinktis vieną iš daugybės skirtingų čiužinių tipų:

Čiužinys „Marsas“ - vidutinio kietumo, pralaidus orui, prie kūno linijų puikiai prisitaikantis čiužinys, pasižymintis puikiomis raumenis atpalaiduojančiomis savybėmis. Viršutinis sluoksnis iš 5 cm storio ypač patogios visko-elastinės medžiagos. Apie 15 cm aukščio. Rekomenduojame žmonėms iki 90 kg. Užvalkalą galima skalbti iki 40C arba valyti sausu cheminiu būdu.
Suteikiama 3 metų garantija.

Čiužinys „Aidas – patikimas ir patogus. Jam suteikiama 5 metų garantija. Šio čiužinio pagrindas pagamintas iš „kvėpuojančio“ putų poliuretano, o vidinis sluoksnis iš spyruoklinio porolono. Čiužinio viršus padengtas 5cm viskoelastiniu sluoksniu, kuris prisitaiko prie žmogaus kūno formų ir pasižymi puikiomis raumenis atpalaiduojančiomis savybėmis. Puikus kokybės ir kainos santykis. Užvalkalą galima skalbti iki 40C arba valyti sausu cheminiu būdu. Užvalkalo medžiaga yra dygsniuota.

Ortopedinis vartomas čiužinys kišeninėmis „Pocket“ tipo spyruoklėmis bei patikimu HR putų poliuretano(3-5 cm) užpildu sbiejose čiužinio pusėse. Skalbiamas antialerginis BIO COTTON užvalkalas su užtrauktuku, impregnuotas alijošiaus ekstraktais, sudaigstytas su 120 g/m2 neaustine, putlia, antialergiška medžiaga. Vidutinio kietumo ortopedinis čiužinys( mėgstantiems standų pagrindą). Galima užsisakyti ir nestandartinių išmatavimų!

Individuali baldų, lovų bei čiužinių bei antčiužinių gamyba: rinkitės medienos rūšį, spalvą, matmenis. Gaminame pagal individualius užsakymus bei pateiktą vizualizaciją. Visą informacija apie mūsų teikiamas paslaugas bei gaminius rasite:
http://www.info.lt/imones/MWood-UAB/2269900

Dėl detalesnės informacijos teirautis:
Telefonas (8 676) 35696
Tinklalapis www.mwood.lt
Tinklalapis www.ciuziniumeistrai.lt
Tinklalapis https://www.instagram.com/mwood_wooden_furniture/
El. Paštas [email protected]
Direktorius Mantas Plauskas
Čiužinių gamyba (8 672) 47508
Baldų gamyba (8 676) 35696
Įmonės kodas 302597547
PVM kodas LT100005967210

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai