Čiužiniai VORUTA

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Čiužiniai VORUTA

249 €
ID: 5903476
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 35

Skelbimo aprašas

*VORUTA – čiužinio sudėtyje yra profiliuotas viskoelastas ( MEMORY FOAM ) ( T-50 kg/m³ ) – 5cm., storio, kuris prisitaiko prie kūno anatomijos ir užtikrina maksimalų raumenų poilsį, o sudėtyje esantis kokoso pluoštas – 1cm., suteikia gaminiui standumo pasižymi antibakterinėmis savybėmis, užtikrina puikią ventiliacija.
*POCKET 5 zonų ( 1kv./m2 ~ 240 vnt.) spyruoklių sistema yra ypatinga tuo, kad kiekviena čiužinio spyruoklė yra patalpinta medžiaginėse kišenėlėse kurios užtikrina ne viso čiužinio judėjimą, bet tik tų vietų, kurioms tenka kūno svoris. Miegant galima nesibaiminti, kad verčiantis ant kito šono bus sutrikdytas partnerio miegas.
*Antra čiužinio pusė yra užpildyta ypač aukšto tankio putų poliuretanu HR ( T-50 kg/m³ ) – 3cm., užtikrinančiu puikų oro pralaidumą, ir kokoso plaušu – 1cm., kuris suteikia čiužiniui standumo.
*Čiužinio užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažinio audinio, daigstytas putlia 250 gr./m2 PES medžiaga ir apsauginiu audiniu. Užvalkalas turi užtrauktuką, kuris yra aplink visą čiužinį. Skalbti galima iki 40 °C arba valyti cheminiu būdu.

Čiužinio VORUTA kaina 80 x 200 cm. - 249 Eur.

Daugiau informacijos apie čiužinių išmatavimus ir jų kainas WWW.VELMUS.EU

UAB "VELMUS" gamina ir prekiauja standartinių ir nestandartinių išmatavimo čiužinius ir antčiužinius.

Dirbame nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 8:00 iki 18:00h, šeštadieniais nuo 10:00 iki 14:00h.

Telefonu numeris: +370 622 88399
Elektroninis paštas: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai