Čiužiniai vaikams YOUNG BLUE - arčiau gamtos

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Čiužiniai vaikams YOUNG BLUE - arčiau gamtos

140 €
ID: 7199367
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 28

Skelbimo aprašas

Ypač ekologiškas putų čiužinys YOUNG BLUE rekomenduojamas vaikams nuo 2+ amžiaus grupės. - www.vaikovaikams.eu.

Pagamintas iš mėlynjųjų „Bio HR“ putų, turinčių didesnį tankį ir standumą. Čiužinio plokštė, papildyta augaliniais aliejais, kiekvieną miegantį supažindina su gamta ir ekologija. Čiužinio užvalkalao: NATURAL (su 3D efektu, baltas) ir BAMBOO (su bambuko verpalais, gelsvas).

Vaiko svoris iki 50 kg.
Vidutiniškai kietas čiužinys YOUNG BLUE, optimaliai pritaikytas jaunesniems ir vyresniems vaikams. Čiužinys pagamintas iš 10 cm HR putų poliuretano su padidintu standumu ir išskirtiniu lankstumu. Šio tipo putos užtikrina stabilią paramą nuolat augančiam vaiko stuburui. Papildomas privalumas yra antialerginis medžiagos pobūdis. Produktas skirtas žmonėms, sergantiems odos ligomis, ir žmonėms, sergantiems alergija. Specialios mėlynos spalvos putos, papildytos augalų aliejumi, suteikia išskirtinį komfortą ir miego saugumą. Putų gamybai buvo naudojami natūralūs aliejai, pakeičiantys naftos darinius. Tokie sprendimai saugo gamtą, labai ekologiški. Puta pasižymi lankstumu ir užtikrina stabilų palaikymą. Ląstelinė putų struktūra leidžia laisvai tekėti oro srautui, dėl kurio produktas kvėpuoja išskirtinai gerai. Siekiant išlaikyti higieną ir pailginti čiužinio tarnavimo laiką, rekomenduojama čiužinį pasukti į kitą pusę kas 3 mėnesius. Čiužinį galima pasirinkti su padidinto tankio 320g užvalkalais:NATURAL: medvilnė (50%), lengvi poliesteriniai pluoštai (36%) ir lykra (14%) bei BAMBOO: pagamintas iš bambuko (31%) ir lengvo verpalų poliesterio pluošto (69%). Maksimaliai plokščiam miegamam paviršiui suteikti čiužinio audiniai nėra persiūlėti. Jie turi antialerginių savybių, yra bekvapiai ir minkšti. Be to, dėl pynimo tankio jie yra atsparūs pakartotiniam plovimui. Užvalkalus galima plauti iki 60° C temperatūros. Sertifikatas Eko-Tex Standard 100. Čiužiniai yra įvairių dydžių: 160x70, 160x80, 80x180, 80x200, 90x200 cm.

TAIKYMAS: kvėpuojantis, antialerginis čiužinys vaiko lovai, vaiko svoris iki 50 kg, 2+ amžiaus.

PASTABOS: dvipusis čiužinys, kietumo lygis - H2 (vidutiniškai kietas, padidėjęs standumas). Pastaba: 160x70 cm dydžio - naudojama 7 cm aukščio HR plokštė. Tai susiję su mažesniu vaiko svoriu, kuriam skirtas čiužinys. (Vaiko svoris iki 30 kg). Kitų dydžių plokštė yra 10 cm aukščio. Vaiko svoris iki 50 kg.

Čiužinio aukštis su užvalkalu: 160x70 - 8 cm, kiti dydžiai -11 cm.

Pristatome į namus.
www.vaikovaikams.eu
[email protected]
Mob. +37069823364

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai