CIBERŽOLĖS MILTELIAI „LA PLANTATION“

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

CIBERŽOLĖS MILTELIAI „LA PLANTATION“

10 €
ID: 7610635
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16

Skelbimo aprašas

„La Plantation“ ciberžolė tokia išskirtinė dėl joje esančio kurkumino kiekio (10-14%), aromato ir skonio, kad nusprendėme ją pavadinti „Ciberžolės gėle“.

Iš specialios rūšies, augančios Kambodžoje, turinčios labai mažas šaknis ir iš hektaro jų nurenkama labai mažai. Auginama ekologiškai, be jokių cheminių trąšų ar pesticidų. Ciberžolės šaknų derlius nuimamas ir apdorojamas rankomis: šaknys rūšiuojamos, pašalinami maži šakniastiebiai, tada plaunama, lupama ir blanširuojama. Po to šaknys supjaustomos ir 4 dienas džiovinamos šiltnamyje. Išdžiūvusios ciberžolės sumalamos. Džiovinimo metu rūpinamasi, kad būtų išsaugota ciberžolės kokybė, ryški spalva ir ryškus skonis. Ciberžolės šaknys smulkinamos paskutinę akimirką, kad būtų garantuotas kiekvienos pakuotės šviežumas.

Ilgą laiką vartojamos kaip galingas priešuždegiminis preparatas ir antioksidantas kinų ir indų medicinojei. Taip pat yra maišomas su sultimis, kokteiliais ar sriubomis, risoto, žuvimi ir daugeliu patiekalų.

Galite valgyti kiekvieną dieną sumaišę su medumi ir juodaisiais pipirais (pipirai padeda organizmui įsisavinti kurkuminą).

Atidarius pakuotę, ciberžolės miltelius rekomenduojame laikyti uždarytame indelyje, apsaugotame nuo šviesos ir drėgmės, kad jie išlaikytų visą skonį.

https://viva24.lt/prieskoniai/ciberzoles-milteliai-la-plantation

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai