Cenforce 150 stipri Viaqra vyrams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Cenforce 150 stipri Viaqra vyrams

1 €
ID: 7474593
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 194

Skelbimo aprašas

Cenforce 150 – sudaro net 150mg Sildenafilio, t.y. daugiau nei kituose generiniuose ar autentiškuose viaqros produktuose, kuriuose standartiškai būna 100mg sildenafilio. Cenforce 150 pagamintas augant žmonių poreikiui, todel leis mėgautis sekso malonumais net ir po didelio streso ar nuovargio.

Sildenafil yra naudojamas vyrų potencijai pagerinti ar erekcijos sutrikimams gydyti. Sildenafil padidina kraujo pritekėjimą į varpą seksualinės stimuliacijos metu ir taip sukelia stiprią erekciją ir padeda mėgautis lytiniu aktu.

Cenforce 150 reikia išgerti 30-60 minučių prieš lytinį aktą, užgeriant stikline vandens. Maksimali paros dozė – viena tabletė.

Laikymas:
laikyti reikia žemesnėje nei 25 laipsnių temperatūroje pagal C. Laikyti toliau nuo karščio, saulės spindulių. Nelaikyti kur yra drėgna pvz. vonioje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Pristatome į bet kurį Lietuvos miestą ar miestelį pagal jūsų pasirinktą pristatymo būdą (paštomatu, registruotu paštu, išperkamuoju paštu, autobusų siuntomis, iš rankų). Susisiekti galite telefonu +37063727394. Atsakome į skambučius, sms, viber, whatsapp. El. Paštu [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai