Čekoniškių k., Čekoniškių g. Plotas 25.0 a.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Čekoniškių k., Čekoniškių g. Plotas 25.0 a.

33 000 €
ID: 7473451
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 116

Apie

Savivaldybė
Vilniaus r. sav.
Plotas (a.)
25.00

Skelbimo aprašas

Jeigu jums patinka Pilaitė, tačiau ji tapo per triukšminga - rinkitės šalia įsikūrusią Čekoniškių gyvenvietę. Pasistatydami čia savo namus ir gyvendami šioje vietoje, sutalpinsite ir miesto artumą ir privatumą gražios gamtos pašonėje. Tiesiu asfaltuotu keliu per keletą minučių iš miesto bus lengva pasiekti savo sklypą.

Sklypas naujakurių kaimynystėje, senoji gyvenvietė per gatvelę šiek tiek atokiau. Sklypas didelis - 25 arai, taisyklingos formos, lygus, tačiau šiek tiek ant kalniuko - tai reiškia daugiau saulės ir mažiau drėgmės.
Sklype stovint akys slysta į mišką ir į tvenkinį - vaizdas puikus. Grybavimas ir uogavimas greitai taps jūsų įpročiu, o dviračiu aplėkti apylinkę bus paprasta ir malonu.

Privažiuoti prie sklypo galėsite iš dviejų pusių – per pačią gyvenvietę arba 750 metrų tiesiu vieškeliuku nuo pagridinio kelio.

Atstumai miesto atžvilgiu Jums bus palankūs - nuo Pilaitėje esančios EMSI degalinės atvažiuoti užtruksite tik 10 min. įveikdami vos 7 km afaltuoto kelio. Jūsų vaikai galės lankyti Čekoniškių pagrindinę mokyklą, esančią vos už 900 metrų, arba pakeliui į darbą patogiai nuvešite į M.Mažvydo progimnaziją ir Pilaitės gimnaziją.

Sklypas - artimas miestui, didelis, erdvus, apsuptas žalumos ir naujų puošnių namų draugijos.
Sklypas tikrai vertas dėmesio, nes kaina yra žema - vos 1100 eur už arą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai