Buhalterinės paslaugos - aukščiausia kokybė už geriausią kainą

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Buhalterinės paslaugos - aukščiausia kokybė už geriausią kainą

60 €
ID: 6709406
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Profesionaliai vedama buhalterinė apskaita turi labai didelę svarbą, tiek jei esate nauja įmonė, tiek ir verslo plėtroje. Svarbu patikėti apskaitą tvarkyti geriausiai tai išmanantiems specialistams.

UAB „Justicija“ įmonėms teikiama buhalterinė apskaita niekada nenuvils. Mūsų darbuotojai yra aukštos kvalifikacijos specialistai, turintys didelę buhalterinio darbo patirtį įvairiose veiklos srityse, pilnai atsakantys už savo darbo kokybę, tuo garantuodami tvarkingą apskaitos vedimą.

Galbūt nežinote ar Jums verta samdyti buhalterines paslaugas teikiančią įmonę, ar savo samdomą buhalterį/ę? Paskaičiuoti tikrai nėra sunku, todėl susisiekę su mumis ir atsakę į keletą klausimų gausite detalų ir pagrįstą atsakymą, kuris padės Jums nuspręsti, kuris pasirinkimas būtų racionaliausias.

UAB „Justicija“ buhalterinė apskaita tvarkoma kvalifikuotai, kokybiškai ir atsakingai, tiek su individualia veikla ar verslo liudijimu dirbantiems, tiek mažoms ar vidutinėms, tiek ir didelėms įmonėms, prisiimant visišką atsakomybę už teisingą apskaitos tvarkymą.

Susisiekite:
[email protected]
8 5 272 7614

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai