Bugnu pamokos internetu nuo 3eur/men !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Bugnu pamokos internetu nuo 3eur/men !

3 €
ID: 7658232
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Skelbimo aprašas

Sveiki, esu profesionalus būgnininkas Gediminas Stankevičius, apie 17 metų groju mušamaisiais ir perkusiniais instrumentais. Scenoje pastaruoju metu dažniausiai pasirodau su tokiais atlikėjais/grupėmis kaip Jurga Šeduikytė, 8 Kambarys, The Schwings Band, Ojibo Afrobeat, MEANDI, Folk Trio, Martynas Kavaliauskas, Giedrius Arbačiauskas ir daug kitų puikių kūrėjų. Koncertuodamas esu aplankęs 25 šalis, dalyvavęs beveik 100 kūrinių įrašuose bei su skirtingais atlikėjais pasirodęs beveik visuose didžiausiuose muzikos festivaliuose Lietuvoje.

Už simbolinę 3-10eur/mėn kainą noriu pakviesti tapti mano rėmėju puslapyje:

www.patreon.com/bugnupamokosonline

Šiame puslapyje dalinsiuosi mušamųjų video pamokomis lietuvių kalba, būgnų coveriais, patarimais, medžiaga iš koncertų, kelionių ir t.t.

Ne sykį iš skirtingų žmonių teko girdėti, kad būtų smagu pabandyti ar net pradėti lankyti būgnų pamokas, tačiau to padaryti neleidžia tai vieta kur gyvenama, tai laiko stoka, nepavyksta prisiderinti prie mokytojų, kurie vieninteliu tinkamu laiku jau turi pasiėmę kitų mokinių,o kitu atveju galbūt neleidžia ir finansinės galimybės. Siekiu problemą spręsti bent iš dalies ir sukurti priėjimą bet kuriam žmogui, turinčiam internetą, už prieinamą kainą bei jam tinkančiu paros metu pasiekti tokį turinį lietuvių kalba (angliškai medžiagos internete pilna, tačiau jos begalybė ir nevisad eina suprasti, apie ką kalbama). Nors tai nebus metodiškai sudėliotas kursas, o labiau pavienės pamokos ir turinys skirtingomis temomis, naudingos medžiagos tikrai ras kiekvienas susidomėjęs mušamaisiais.

Kiekvieną savaitę naujas video!

www.patreon.com/bugnupamokosonline

*mėnesinį mokėjimą nebenorint naudoti turinio galima atšaukti bet kada

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai